Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: "Ολυμπιακός για νταμπλ - Το απόλυτο τρικ Μίτσελ στη Φιλαδέλφεια - Πρέπει να μείνει ο Φορτούνης"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-14 10:00:00

"Ολυμπιακός για νταμπλ - Το απόλυτο τρικ Μίτσελ στη Φιλαδέλφεια - Πρέπει να μείνει ο Φορτούνης"!

του Γιώργου Κτενά
"Ολυμπιακός για νταμπλ - Το απόλυτο τρικ Μίτσελ στη Φιλαδέλφεια - Πρέπει να μείνει ο Φορτούνης"!

"Κι όμως, στην ήττα με 3-0 από ΑΕΚ ήταν καλύτερος"! Ο Νίκος Βαμβακούλας μιλάει στο Sportdog.gr για τη μεγάλη νίκη των Πειραιωτών, για τη συνέχεια σε πλέι οφ και Κύπελλο, αλλά για την... επιστροφή του Έλληνα άσου που πρέπει να παραμείνει σε αυτή την κατάσταση.

Τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ σχολίασε μέσω του sportdog ο Νίκος Βαμβακούλας, καθώς ο παλαίμαχος άσος γνωρίζει πολύ καλά από ντέρμπι αλλά και από τη σπουδαιότητα που μπορεί να έχει ένα τέτοιο αποτέλεσμα για τους Πειραιώτες.

Τι έκανε ο Μίτσελ και πήρε τους τρεις βαθμούς, ποιον παίκτη ξεχώρισε και τι περιμένει στα πλέι οφ από τους Ερυθρολεύκους; Οι απαντήσεις στη συνέντευξη που ακολουθεί.

"Καλύτερος όταν έχασε με 3-0 ο Ολυμπιακός - Έτσι κέρδισε την ΑΕΚ - Πάθος και δύναμη μετά από καιρό"

"Ήταν ένα ντέρμπι που μου άρεσε, πάνω-κάτω η μπάλα, αγωνία, αλλά ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου που είχε χάσει 3-0 ήταν καλύτερος από ότι τώρα που κέρδισε για το πρωτάθλημα. Αλλά έπαιξε έξυπνα, έκλεισε δεξιά-αριστερά τις πτέρυγες και με τις αντεπιθέσεις τα κατάφερε", σχολίασε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Ένας Φορτούνης από τα παλιά, είδαμε και ενα Ολυμπιακό όμως με πάθος και δύναμη που είχαμε καιρό να τον δούμε έτσι. Κέρδισε μια ΑΕΚ που είναι πολύ καλή ομάδα και δεν είναι τυχαίο που ήταν πρώτη. Είχα δηλώσει παλιότερα ότι αν ο Ολυμπιακός είναι αυτός που πρέπει, τότε θα είναι κοντά στο πρωτάθλημα παρά τη διαφορά που είχε τότε η βαθμολογία".

"Αυτό έκανε ο Μίτσελ και κέρδισε ο Ολυμπιακός - Τι θα γίνει στα πλέι οφ - Έτσι να μείνει ο Φορτούνης"

Το σχόλιό σας για την προετοιμασία που έκανε στην ομάδα ο Μίτσελ για το ντέρμπι;

"Ο Μίτσελ έστησε σωστά την ομάδα, δεν άφησε από τα πλάγια να γίνει παιχνίδι, αν και η ΑΕΚ ως γηπεδούχος είχε πίεση 15 λεπτά αλλά χωρίς ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλη νίκη, την ήθελε γιατί είχε καιρό να πάρει ντέρμπι και τώρα είναι διαφορετικά από ο,τι ήταν. Γιατί έχει αρκετούς καλούς παίκτες που δεν έχουν δείξει ακόμα όσα περιμένουμε και ίσως αυτό να γίνει στα πλέι οφ".

Ποιον ξεχωρίσατε;

"Ο Φορτούνης σε αρκετά ματς, και με τον Παναθηναϊκό και με την ΑΕΚ, είναι αυτός που περιμένουμε, με πρωτοβουλίες, πάσες κ.λπ. Έτσι πρέπει να μείνει. Αλλά ήταν όλη η ομάδα καλή, πάλεψαν όλοι, υπήρχε πάθος και δύναμη".

"Είχαν ξεγράψει ο Ολυμπιακό - Έτσι να είναι η επόμενη μέρα - Στράβωσε για την ΑΕΚ"

Μέσα στη μάχη του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός.

"Τον Ολυμπιακό τον είχαν ξεγράψει αλλά μετά τη νίκη με την ΑΕΚ, είναι μέσα στο παιχνίδι. Οι ομάδες στα πλέι οφ είναι δύσκολες και χρειάζεται προσοχή".

Πώς θα πρέπει να είναι η επόμενη μέρα στην ομάδα;

"Να συνεχίσει ο Ολυμπιακός, να το ξεχάσουμε γρήγορα και να κοιτάξουν από εδώ και πέρα να καταλάβουν ότι τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός πρέπει να τα δώσει όλα για να αποδείξει ότι κακώς τόσο καιρό ήταν μακριά από την κορυφή"..

Περιμένατε να σπάσει το αήττητο της Αγιάς Σοφιάς ο Ολυμπιακός; Γιατί και αυτό έχει μια σημειολογία.

"Και ο Ολυμπιακός όταν είχε φτιάξει το γήπεδο είχε μόνο νίκες αλλά κάποια στιγμή θα στράβωνε το αποτέλεσμα για την ΑΕΚ. Στράβωσε τώρα. Ο Ολυμπιακός όμως να είναι σοβαρός για να συνεχίσει έτσι γιατί υπάρχει και το Κύπελλο. Μπορεί να το γυρίσει και να είναι εκεί μέσα σε όλα".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για το… ριφιφί του αιώνα ο Ολυμπιακός - "Τραβούσε τα μαλλιά" του ο Μίτσελ - Τρομερή σκηνή με Χάμες

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags