Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έριξε... πυρά σε Άρη ο Τσορμπατζόγλου - "Άγνοια κανονισμών, δημιουργούν κλίμα" - Αποκάλυψη για Ντάντας
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-21 13:08:00

Έριξε... πυρά σε Άρη ο Τσορμπατζόγλου - "Άγνοια κανονισμών, δημιουργούν κλίμα" - Αποκάλυψη για Ντάντας

Sportdog Team
Έριξε... πυρά σε Άρη ο Τσορμπατζόγλου - "Άγνοια κανονισμών, δημιουργούν κλίμα" - Αποκάλυψη για Ντάντας

Το δικό του σχόλιο σχετικά με τα νέα στο εσωτερικό του Δικεφάλου του Βορρά έκανε ο έμπειρος ρεπόρτερ της ομάδας όπου εκτός των άλλων αναφέρθηκε και στην κουβέντα που έγινε σχετικά με τη διαιτησία στο ντέρμπι με τους Κίτρινους.

ΠΑΟΚ: Για προσπάθεια από τον Άρη να δημιουργηθεί κλίμα χωρίς να γνωρίζει τους κανονισμούς έκανε λόγο ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά την κατάρριψη του επιχειρήματος από πλευράς Κίτρινων πως πριν το γκολ του Δικεφάλου του Βορρά είχε προηγηθεί αντικανονική εκτέλεση πλαγίου άουτ.

«Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο από το να μην ξέρεις τους κανονισμούς, να εκτίθεσαι και να δημιουργείς κλίμα. Υπάρχει καλή αύρα στον ΠΑΟΚ στη διακοπή και εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ την επόμενη Κυριακή. Θα πρέπει και ο Λουτσέσκου να κάνει την αυτοκριτική του γιατί τώρα η ομάδα θα τον στερηθεί στο παιχνίδι αυτό μετά την αποβολή του», τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος ρεπόρτερ.

Παράλληλα ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ για να παραμείνει ο Ντάντας και την επόμενη σεζόν στην ομάδα. «Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει και δεν μπορεί να αγοράσει τα δικαιώματα του Ντάντας από την Μπενφίκα, αλλά θα προσπαθήσει να επεκτείνει τον δανεισμό του και αυτή η προσπάθεια θα γίνει πριν να πάει ο παίκτης στο Ευρωπαϊκό Νέων με την Πορτογαλία», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλληνας ο 1ος στόχος του Ολυμπιακού - "Μπακ… εξτρέμ των 4 εκατομμυρίων - Παίρνει φανέλα βασικού"!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags