Αναγέννηση Καρδίτσας: Έτοιμη να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Super League 2 είναι η ομάδα της Καρδίτσας μιας και η κατάσταση στο πρωτάθλημα παραμένει αβέβαιη και η απουσία εσόδων έχει κάνει τους ανθρώπους του συλλόγου να είναι σε δύσκολη θέση καθώς οι οφειλές προς ποδοσφαιριστές την απειλούν με αφαίρεση πολλών βαθμών.

«Μετά από δύο και πλέον μήνες, όπου ολόκληρη η Super League 2 βρίσκεται σε αδιέξοδο, ούτε και στο χθεσινό Συμβούλιο υπήρξε κάποια ουσιαστική εξέλιξη.

Για ακόμη μία φορά ακούσαμε αοριστίες και δεν μας κατατέθηκε καμία βιώσιμη λύση για τη σωτηρία της κατηγορίας. Είναι πλέον κάτι παραπάνω από σίγουρο πως υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορούμε να μιλάμε για επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Εμείς ως Αναγέννηση Καρδίτσας από τη στιγμή που συνεχίζεται αυτό το «θέατρο του παραλόγου» δε βλέπουμε το λόγο να συμμετέχουμε σε αυτή την κωμωδία. Εμείς επιθυμούμε να λαμβάνουμε μέρος σε ένα πρωτάθλημα βιώσιμο, ανταγωνιστικό και στο οποίο θα κερδίζει ο καλύτερος.

Ως εκ τούτου τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η απόφαση μας, λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα και ζυγίζοντας όλες τις παραμέτρους.

Με τιμή

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πιο ακριβό ρόστερ επί Γιαννακόπουλου στον ΠΑΟ - Αυτό θα είναι το μπάτζετ - Παίκτες από το "πάνω ράφι"!