Facebook Pixel Άρης: Πάει για... βόμβα ο Καρυπίδης - Στο στόχαστρό του Άρη ξένος παίκτης που γράφτηκε για Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-24 22:17:00

Πάει για... βόμβα ο Καρυπίδης - Στο στόχαστρό του Άρη ξένος παίκτης που γράφτηκε για Ολυμπιακό

Sportdog Team
Πάει για... βόμβα ο Καρυπίδης - Στο στόχαστρό του Άρη ξένος παίκτης που γράφτηκε για Ολυμπιακό

Μεταγραφικό σενάριο από τη Δανία έρχεται για τον Άρη, καθώς σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, οι Κιτρινόμαυροι έχουν προσεγγίσει την Μίντιλαντ για την απόκτηση του Πιόνε Σίστο.

Άρης: Μεταγραφικό σενάριο από τη Δανία έρχεται για τον Άρη, καθώς σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, οι Κιτρινόμαυροι έχουν προσεγγίσει την Μίντιλαντ για την απόκτηση του Πιόνε Σίστο. Πρόκειται για έναν 28χρονο διεθνή Δανό εξτρέμ, με καταγωγή από την Ουγκάντα, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι 2024.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tipsbladet, η Μίντιλαντ είχε συμφωνήσει να τον πουλήσει στην Μάλμε έναντι 7 εκατ. κορωνών (περίπου 600.000. ευρώ), ωστόσο οι διαπραγματεύσεις έχουν κολλήσει και μεταξύ των ομάδων που έδειξαν ενδιαφέρον είναι και ο Άρης.

“Η περασμένη εβδομάδα προσέφερε επίσης μια συγκεκριμένη προσέγγιση από την Ελλάδα και τον Άρη Θεσσαλονίκης, που θέλει να αγοράσει τον Pione Sisto το καλοκαίρι, αλλά ο ελληνικός σύλλογος δεν θα πληρώσει επτά εκατομμύρια κορώνες (περίπου 600.000ευρώ), που ήταν το τίμημα στο οποίο θα μπορούσαν να συμφωνήσουν οι Μίντιλαντ και η Μάλμε. Οι αντίπαλοι του Άρη στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός, είναι επίσης στην εικόνα.

Εκτός από ελληνικούς και τουρκικούς συλλόγους, ενδιαφέρον για το Πιόνε Σίστο υπήρξε και από συλλόγους στις ΗΠΑ και την Ισπανία”.

Ο Σίστο αν και από την Αφρική, μεγάλωσε στη Δανία, εξ ου και οι 26 συμμετοχές του με την Εθνική ομάδα της χώρας. Το 2012 τον πήρε η Μίντιλαντ στα τμήματα υποδομής της και το 2016 τον πούλησε έναντι 6 εκατ. ευρώ στην Θέλτα Βίγκο, ενώ το 2020 τον αγόρασε ξανά έναντι 2,5 εκατ. ευρώ.

Με την Μίντιλαντ έχει συνολικά 214 συμμετοχές, 46 γκολ και 21 ασίστ, την τετραετία που ήταν στη Θέλτα είχε 135 ματς, 18 γκολ και 14, ενώ με την Εθνική Δανίας έχει 26 συμμετοχές και 1 γκολ, με παρουσία μάλιστα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βουίζει ο τόπος για τον νέο προπονητή του ΠΑΟ - Φήμες για συζητήσεις με τεράστιο όνομα - Δεν είναι ο Λάσο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags