Facebook Pixel Αχιλλέας Μπέος: "Λάβρος" Μπέος, έφυγε από σύσκεψη - "Ούτε στο Τζιμπουτί τέτοιο ποδόσφαιρο, θέατρο σκιών - Μην έχουμε αίματα"
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-27 13:37:00

"Λάβρος" Μπέος, έφυγε από τη σύσκεψη - "Ούτε στο Τζιμπουτί τέτοιο ποδόσφαιρο, θέατρο σκιών - Μην έχουμε... αίματα"! (Vid)

Sportdog Team
"Λάβρος" Μπέος, έφυγε από τη σύσκεψη - "Ούτε στο Τζιμπουτί τέτοιο ποδόσφαιρο, θέατρο σκιών - Μην έχουμε... αίματα"! (Vid)

Ο ισχυρός άνδρας του Βόλου αποχώρησε από την σύσκεψη στην ΕΠΟ και αναφέρθηκε με σκληρά λόγια για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μετά τον Γιάννη Αλαφούζο, που είχε μια ανειλημμένη υποχρέωση, από την σύσκεψη των "μεγάλων" στα γραφεία της ΕΠΟ αποχώρησε και ο Αχιλλέας Μπέος, κάνοντας μάλιστα και μια δήλωση σοκ στους εκπροσώπους του Τύπου.

«Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Τόσος κόσμος, τόσοι δημοσιογράφοι, αφήνετε την ώρα σας να κάνετε τι… Αυτό το ποδόσφαιρο δεν υπάρχει ούτε στο Τζιμπουτί! Είναι μια φαρσοκωμωδία! Να ευχηθώ να μην έχουμε αίματα. Δεν ξέρω το λόγο που μαζευτήκαμε εδώ. Εδώ μαζεύτηκαν για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, όχι για το ποδόσφαιρο.

Διαφωνώ με τέτοιου είδους πρακτικές. Το τι έγινε μέσα θα σας το πουν οι άλλοι. Δεν πάει πουθενά το ποδόσφαιρο αν δεν παρθούν εδώ και τώρα αποφάσεις και δεν γίνουν τομές. Δεν πάει πουθενά το ποδόσφαιρο. Το θέατρο των σκιών είναι εκεί μέσα», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα του Βόλου κατά την αποχώρησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αιχμηρός Μπέος στην κάμερα του Sportdog! «Φιάσκο η συνάντηση» με Μπαλτάκο-Μπένετ (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags