Τάκης Μπαλτάκος: Χωρίς κάποιο αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ μεταξύ του προέδρου της Ομοσπονδίας και του Στιβ Μπένετ, με τους εκπροσώπους των έξι ομάδων των play off της Super League, με το έγκριτο νομικό να κάνει δηλώσεις μετά το τέλος τονίζοντας ότι η ΕΠΟ  θα τηρήσει τον θεσμικό της ρόλο, ώστε να έρθουν διαιτητές που πρέπει.

"Φτάσαμε κοντά σε συμφωνία είναι γεγονός, η συμφωνία χάλασε τελευταία στιγμή πράγματι. Δεν σημαίνει ότι επειδή δεν επήλθε συμφωνία ότι η ΕΠΟ δεν θα τηρήσει τον θεσμικό της ρόλο και δεν θα κάνει αυτά που πρέπει, ώστε στις επόμενες 9 αγωνιστικές να έχουμε τις διαιτησίες που επιβάλλεται να έχουμε, δηλαδή διαιτητές ελίτ ή α' κατηγορίας, ώστε να τελειώσει το πρωτάθλημα όσο το δυνατόν πιο ομαλά και να κατακτήσει τον τίτλο ο καλύτερος.

Γιατί δεν έρχονταν διαιτητές καλοί αυτό το διάστημα: "Ο Μπένετ τα έχει εξηγήσει όλα και οι προλαλήσαντες σας έχουν πει. Αυτό που σας λέω είναι ότι η ΚΕΔ σύμφωνα με τον κ. Μπένετ, έχει κάνει ό,τι περισσότερο μπορεί για να έρθουν ελίτ διαιτητές ή πρώτης κατηγορίας και αυτό θα συνεχίζει να κάνει".

Για την κατηγορία ότι διαιτητής αυτοπροτάθηκε για το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Επειδή αυτό αφορά ομάδες και εμπλέκει δύο ομάδες, τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, δεν θα πάρω θέση. Ο Μπένετ μας είπε ότι υπάρχει ήδη ανάκριση από την UEFA. Δεν θα πάρω θέση σε κάτι που είναι υπό έρευνα".

Για το αν υπήρξε ένταση: "Υπήρξε ένταση. Δεν νομίζω ότι κάποιες από τις προηγούμενες συναντήσεις που έγιναν στο ίδιο πλαίσιο δεν υπήρξε. Επειδή ξέρετε ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι το περισσότερο ανταγωνιστικό, απ' όλα έχουμε ζήσει. Δεν θυμάμαι τέσσερις ομάδες μαζί. Άρα η ένταση είναι αναμενόμενη και φυσιολογική.

Για το αν θα τελειώσει το πρωτάθλημα: "Ασφαλώς θα τελειώσει το πρωτάθλημα".

Γιατί δεν θέλει να ασχοληθεί με τη διαιτησία, αφού το έχει κάνει στο παρελθόν: "Δεν κατάλαβα την ερώτηση, τι έχω κάνει στο παρελθόν" Για την αλλαγή του κ. Σιδηρόπουλου: "Αυτό ήταν απαίτηση του κ. Μαρινάκη για τον Διαμαντόπουλου" Έχετε δώσει επίσης οδηγίες σε Ενώσεις: "Δεν έχω μιλήσει σε Ενώσεις.

Αύριο έχω ραντεβού στη Γενεύη με την UEFA για άλλο λόγο και είναι σίγουρο ότι θα θέσω θέμα, ώστε να δοθεί βοήθεια ώστε να έρθουν ελίτ διαιτητές ή πρώτης κατηγορίας", είπε ο Τάκης Μπαλτάκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά είπε ο Μελισσανίδης στη σύσκεψη! "Πρόοδος στο ελληνικό ποδόσφαιρο" - Δεν έχουμε Σαρρή-Γκιρτζίκη