Ολυμπιακός: Νέο επεισόδιο στην κόντρα του Τάκη Μπαλτάκου με τον Ολυμπιακό, με αφορμή δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΟ σε ραδιοφωνικό σταθμό, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στη συνάντηση των "Έξι" και στο περιστατικό με τη φούστα που του πέταξε ο Κώστας Καραπαπάς.

Αναλυτικά η θέση του Ολυμπιακού:

«Το μόνο που μπορεί να επιβάλλει είναι τον ρυθμό στη μέση του καθώς σκύβει με δουλοπρέπεια στα σημερινά αφεντικά του και τους πρώην επισήμους εργοδότες του.

Επίσης μπορεί να επιβάλλει την ταχύρρυθμη και πλήρη διάλυση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και της Εθνικής Ομάδας.Σε αυτό το φασιστικό σκουπίδι δεν θα δώσουμε ξανά κανένα δικαίωμα θεσμικού ή άλλου διαλόγου με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Και να μην προκαλεί περί θεσμικότητας γιατί όλος ο αθλητικός κόσμος γνωρίζει τι έκανε και τι έλεγε για τα αφεντικά του και τι πρότεινε τους δυο προηγούμενους μήνες, πως έγινε Πρόεδρος της ΕΠΟ και ποια είναι η σχέση του με τους υπόλοιπους εντός Ομοσπονδίας.

Τέλος, να του θυμίσουμε ότι ζούμε στη Δημοκρατική Ελλάδα και όχι στην Ελλάδα που εκείνος ονειρεύεται με φασισμό, σβάστικες και σκοτάδι.

Και μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον ΟΛΥΜΠΙΑΚO, Μπαλτάκο Φασίστα
».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 10 εκατομμύρια για Σουπερλιγκάτο φορ η Γκλάντμπαχ - Τον είχε διώξει ο Μαρτίνς - Μεταγραφή με 5 εκατ. ο Καμαρά