Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: 10 εκατομμύρια για Σουπερλιγκάτο φορ η Γκλάντμπαχ - Τον είχε διώξει ο Μαρτίνς - Μεταγραφή με 5 εκατ. ο Καμαρά
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-29 16:30:00

10 εκατομμύρια για Σουπερλιγκάτο φορ η Γκλάντμπαχ - Τον είχε διώξει ο Μαρτίνς - Μεταγραφή με 5 εκατ. ο Καμαρά

Οι Μιχείες
10 εκατομμύρια για Σουπερλιγκάτο φορ η Γκλάντμπαχ - Τον είχε διώξει ο Μαρτίνς - Μεταγραφή με 5 εκατ. ο Καμαρά

Τρεις δυνατές επιλογές για τους Γερμανούς, αλλά δύσκολα θα φτάσουν τα χρήματα που έχουν υπολογίσει να διαθέσουν. Ποιοι είναι οι στόχοι τους και πώς μπορεί να παραμείνει... Ιταλός, αλλά όχι στη Ρόμα, ο Μαντί.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Σήμερα ο "Ευαγγελιστής" θα ασχοληθεί με την ... Μπορούσια Γκλάντμπαχ. Κι αυτό αφού η γερμανική ομάδα δεδομένα θα κινηθεί για σέντερ φορ το καλοκαίρι. Και δεδομένα έχει ήδη καταρτίσει την λίστα με τους υποψήφιους. 

Όπως λένε στην Γερμανία θα έχει προς διάθεση για την συγκεκριμένη θέση ποσό πάνω, κάτω στα 10.000.000 ευρώ. Το πιο ιντριγκαδόρικο είναι πως στα ονόματα των βασικών υποψηφίων που έχουν προκριθεί από το τμήμα σκάουτινγκ της Γκλάντμπαχ είναι ένας Έλληνας, δυο πρώην και έναν νυν Σουπερλιγκάτος.  Όλοι δε, με χρηματιστηριακές αξίες απο 5 μέχρι 8.000.000 ευρώ...

Μιλάμε για τους Λιβάι Γκαρσία, Ούγκο Κάϊπερς και Τάσο Δουβίκα. Και οι τρεις είναι στις υποψηφιότητες για την επίθεση της Γκλάντμπαχ την νέα σεζόν. Ο Λιβάι Γκαρσία των 5.000.000 ευρώ σημερινή χρηματιστηριακή αξία, έχει ουκ ολίγες φορές "τσεκαριστεί" στην διάρκεια της σεζόν απο ανθρώπους της Μπορούσια. 

Ο Κάϊπερς (πλέον των 8.000.000 ευρώ χρηματιστηριακή αξία), που επι Μαρτίνς δεν πήρε ποτέ σοβαρό χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό και πουλήθηκε το καλοκαίρι του 2021μόλις 750.000 ευρώ στην Μαλίν, πέρσι ανάγκασε την  Γάνδη να πληρώσει 4.000.000  σε transfer fee ενώ το ερχόμενο καλοκαίρι πιθανότατα θα φύγει με τα διπλά και βάλε (πρώτος σκόρερ στο βελγικό πρωτάθλημα γαρ, με 16 γκολ και 4 ασίστ). 

Τέλος, υπάρχει και η υποψηφιότητα Δουβίκα αλλά όπως στην περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία έτσι και για τον 24χρονο Έλληνα φορ οι ομάδες-μνηστήρες απο το εξωτερικό είναι πολλές, ο ανταγωνισμός για την Γκλάντμπαχ προβλέπεται σκληρός και ίσως να μην φτάσουν καν τα 10.000.000 ευρώ.

Όσον αφορά στην περίπτωση Δουβίκα, να πούμε πως η αξία της μετοχής του καλπάζει κι από τα 3 εκατομμύρια που ήταν τον περασμένο Νοέμβριο στο τελευταίο update (22 M αρτίου) εκτοξεύθηκε στα 6.000.000. Και στην Ουτρέχτη... τρίβουν τα χέρια τους αφού στοχεύουν ο Έλληνας επιθετικός (πελάτης του Πασχάλη Τουντούρη) να αποτελέσει την πιο ακριβή πώληση στην ιστορία της, που σημαίνει πως τον κοστολογούν απο 8.000.000 ευρώ κι άνω. Εξαρτάται προφανώς το πρωτάθλημα αλλά και το κλαμπ που ενδιαφέρεται. Γιατί από την Ρόμα, που φέρεται να ρώτησαν για τον Δουβίκα, άκουσαν για...12.000.000 (πρώτη τιμή)!!

ΥΓ. Ο Μαντί Καμαρά δεν πρόκειται να συνεχίσει στην Ρόμα. Ουσιαστικά δεν υπήρξε ποτέ υποχρεωτική οψιόν αγοράς του  και οι "τζιαλορόσι" ποτέ δεν θα πλήρωναν εννιά και δέκα εκατομμύρια στους "ερυθρόλευκους". Λιγο, πολύ γνωστά αυτά. Το καινούργιο που κυκλοφορεί στην ιταλική πιάτσα αgents  για τον Μαντί Καμαρά, είναι πως υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να παραμείνει στην Serie A και την σεζόν 2023-24 αλλά όχι στην Ρώμη. Σε άλλη(συγκεκριμένη) ομάδα, που τον θέλει και έχει ήδη ξεκινήσει την σχετική προεργασία. Με transfer fee όμως, που μαζί με το bonus μπορεί να φτάσει τα 5 με 6 εκατομμύρια. Άραγε με αυτα τα ποσά ο Ολυμπιακός θα συμβιβαστεί το καλοκαίρι ώστε να υπάρξει ...done deal;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην έξοδο από Ολυμπιακό ο Χάμες; - Συμβόλαιο με 4 εκατ. - Παιδί με την μπάλα - "Αλλάζει επίπεδο"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags