Μαριος Λευκαρίτης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην αντιπρόεδρος της UEFA να μιλάει για την κατάσταση στη ελληνική διαιτησία αλλά και το αίτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη στους ευρωπαϊκούς φορείς.

«Έχω ακούσει από το πρωί για την παρέμβαση της UEFA για να έρθουν ελίτ διαιτητές στην Ελλάδα, ωστόσο νομίζω ότι είναι δύσκολο να γίνει, δεν μπορεί να το επιβάλλει η UEFA και η FIFA να στείλει διαιτητές στην Ελλάδα, θα πρέπει να γίνει συμφωνία μεταξύ των δύο ομοσπονδιών της Ελληνικής και αυτής του διαιτητή.

Αντιλαμβανόμαστε πως ένας διαιτητής κορυφαίου επιπέδου θα ζητήσει όσα χρήματα παίρνει στον τόπο του, αλλά αυτά είναι μία υπόθεση με τη δική μου λογική, αλλά αν κάποιος θέλει να κάνει φιλανθρωπία, μπορεί, ωστόσο αυτό δεν ισχύει μόνο για την Ελλάδα αλλά γενικότερα. Πρέπει ο εκάστοτε αρχιδιαιτητής να ξέρει ποιους να ζητήσει και ποιοι μπορούν να έρθουν».

Για τον διαιτητή που αυτοπροτάθηκε: «Δεν θα πω ότι είναι ύποπτο , αλλά παράτυπο, αυτά τα πράγματα είναι ξεκάθαρα», είπε ο Μάριος Λευκαρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αλήθεια για Πασχαλάκη-Ολυμπιακό - "Τελειώνουν" 11αδάτοι της άμυνας - Έκπληξη στα χαφ - Φεύγει ο Ελ Αραμπί!