Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νικολακόπουλος: "Το έγκλημα έγινε, να το μαζέψει την Τετάρτη ο Ολυμπιακός" (ηχητικό)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-03 14:15:00

Νικολακόπουλος: "Το έγκλημα έγινε, να το μαζέψει την Τετάρτη ο Ολυμπιακός" (ηχητικό)

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Το έγκλημα έγινε, να το μαζέψει την Τετάρτη ο Ολυμπιακός" (ηχητικό)

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στα αίτια της χθεσινής ισοπαλίας αλλά και άλλων ανάλογων απωλειών που είχε ο Ολυμπιακός φέτος.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 γιατί κατά τη γνώμη του ο Ολυμπιακός φέτος χάνει τόσο εύκολα βαθμούς που έχει στα χέρια του τονίζοντας ότι υπάρχει έλλειμμα νοοτροπίας και σε έναν βαθμό ποιότητας στους παίκτες, αλλά και έλλειψη καλύτερης συγκρότησης προπονητικής προσωπικότητας.

Ειδικά για το χθεσινό παιχνίδι σχολίασε ότι χάθηκε, γιατί σαν ήττα είναι, από τις αλλαγές Κανός-Μασούρα και Μπα-Ρέτσου (οι πρώτοι ήταν πολύ καλοί, οι δεύτεροι κακοί, σημείωσε), από το «κωλοβάρεμα», όπως χαρακτηριστικά είπε, πολλών παικτών μετά το 2-0 και από τις αλλαγές του Μίτσελ μετά το 2-1, που και ένας οποιοσδήποτε θεατής από το «Γ. Καραϊσκάκης» δεν θα τις έκανε τόσο λάθος.

 

Για τη συνέχεια είπε ότι «το ποδοσφαιρικό έγκλημα έγινε τώρα από τον Ολυμπιακό και το θέμα είναι αν το μαζέψει την Τετάρτη απέναντι στον ΠΑΟΚ, αν φυσικά μπορεί. Το ποδόσφαιρο αυτό λέει, άλλη επιλογή δεν υπάρχει».

Τέλος απάντησε σε σχετική ερώτηση ότι δεν μπορεί να δώσει στίγμα για το αν θα υπάρξει απόφαση τώρα για τον Μίτσελ, εκφράζοντας τη γνώμη ότι μάλλον δεν έχει νόημα μια νέα αλλαγή προπονητή στη συγκεκριμένη συγκυρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εγκλήματα" Μίτσελ, τράβηξε χειρόφρενο - "Έκαψε" Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά - Δεν "γλιτώνουν" οι παίκτες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags