Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Επτά αγώνες για να "βαφτεί" Πράσινο το πιο κόντρα σε όλους πρωτάθλημα όλων των εποχών! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-05 22:02:00

Επτά αγώνες για να "βαφτεί" Πράσινο το πιο κόντρα σε όλους πρωτάθλημα όλων των εποχών! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ούτε του Μελισσανίδη, ούτε του Μαρινάκη! Είναι δικό του...! Το Τριφύλλι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πάει να κάνει ένα μικρό ποδοσφαιρικό "θαύμα". Γράφει ο Χρήστος Δημόπουλος.

Παναθηναϊκός: Το έκανε κι αυτό ο Παναθηναϊκός. Σε ένα ματς-τελικό, που ήθελε μόνο νίκη στο Βικελίδης για να έχει στο χέρι του την υπόθεση τίτλος, έβγαλε για μία ακόμη φορά φέτος χαρακτήρα. Και στο τέλος της ημέρας, επικράτησε του Άρη με 1-0 στη Θεσσαλονίκη, έχοντας λυτρωτή τον Σπόραρ που πρώτα έχασε το... άχαστο και μετά σκόραρε με το κεφάλι.

Αυτό που βλέπουμε να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας έχει ως εξής: Απέχουμε 7 αγωνιστικές από το να κατακτήσει ο Παναθηναϊκός το πιο κόντρα σε όλους πρωτάθλημα όλων των εποχών! Και μιλάμε κυριολεκτικά. Χωρίς να έχει Ενώσεις, χωρίς να ελέγχει την ΚΕΔ ή την ΕΠΟ, χωρίς να ασχολείται με το παρασκήνιο, χωρίς να... πετάει φούστες, χωρίς να προκαλεί πουθενά, το Τριφύλλι πάει να κάνει ένα μικρό ποδοσφαιρικό "θαύμα", στο... μαγικό μέρος που λέγεται Ελλάδα. Γιατί για χρόνια αυτό που ακούγαμε, είναι ότι δίχως τον έλεγχο του παρασκηνίου, πρωτάθλημα στη χώρα μας δεν παίρνεις. Αυτό που πάνε τώρα να κάνουν οι Πράσινοι, λοιπόν, δεν είναι απλώς μεγάλο για το σύλλογο. Αλλά και για το ίδιο το ποδόσφαιρο ως άθλημα.

Έχουμε βρεθεί όλοι σε συζητήσεις, τελευταία, που ακούμε διάφορα. "Η ΑΕΚ του Μελισσανίδη θα το πάρει το πρωτάθλημα". "Ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη θα καταφέρει στο τέλος να το κατακτήσει". Ο Παναθηναϊκός όμως είναι του Γιοβάνοβιτς. Και των παικτών του. Κανενός άλλου. Με το τέταρτο μπάτζετ στη Super League, δίχως ακόμα να έχει νέο γήπεδο-στολίδι όπως π.χ. η AEK, παλεύει για τη μεγάλη του στιγμή. Ό,τι και να γίνει όμως στο τέλος, αυτή η ομάδα κέρδισε πίσω τον κόσμο της. Και τα πραγματικά σπουδαία, τα έχει μπροστά της τα επόμενα χρόνια.

Ένα τελευταίο σχόλιο για τη διαιτησία με τον Άρη. Ακόμη κι αν το ματς δεν είχε τη δύσκολη φάση, είναι απίστευτα δύο πράγματα. Πρώτον, το πως δεν αποβάλλεται ο Οντουμπάτζο για το δολοφονικό τάκλιν στον Κλεϊνχέισλερ. Και δεύτερον, το πως γίνεται να πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις ο Αμπουμπακάρ Καμάρα. Ο οποίος είχε ο ίδιος ζητήσει αλλαγή, διότι καταλάβαινε πως αργά ή γρήγορα θα έβλεπε την κόκκινη. Γι' αυτό το ξαναλέμε. Επτά αγώνες για "βαφτεί" Πράσινο το πιο κόντρα σε όλους πρωτάθλημα όλων των εποχών!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Σπόραρ έχασε το... άχαστο αλλά εξιλεώθηκε με γκολ μετά από έξι λεπτά! (ΒΙΝΤΕΟ)
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags