Ο ΠΑΟΚ κατόρθωσε σε αγώνα που προηγήθηκε να γνωρίσει την ήττα με 3-1 από τον Ολυμπιακό, πληρώνοντας την πλήρη κατάρρευση στο δεύτερο μέρος και τα αρκετά ατομικά λάθη παικτών του στην επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο, μετά την τιμωρία που εξέτισε στο ματς με την ΑΕΚ. Μια ήττα που δύσκολα θα καλυφθεί ενόψει της συνέχειας.

Ξεκινώντας από τα... θετικά αυτοί που ξεχώρισαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό ήταν οι Κοτάρσκι και Μπράντον Τόμας, ενώ ο... Ζίβκοβιτς ήταν όλη η εικόνα του ΠΑΟΚ στα δύο ημίχρονα. Τι εννοούμε; Στο πρώτο μέρος ήταν εξαιρετικός και χάρη σε αυτόν έγινε η φάση του γκολ του Τόμας, ενώ είδε και τον Πασχαλάκη να του στερεί μια τεράστια ευκαιρία, ωστόσο στο δεύτερο μέρος... εξαφανίστηκε και έκανε το πέναλτι για το 3-1.

Από εκεί και πέρα ο Κουλιεράκης έκανε το χειρότερο του παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, κάνοντας και τραγικό λάθος στο 1-1 του Ολυμπιακού. Σίγουρα ματς που προσφέρει την ευκαιρία στον νεαρό στόπερ να προσγειωθεί και να βελτιωθεί. Όσον αφορά τον Κοτάρσκι έκανε εξαιρετική εμφάνιση με μεγάλες επεμβάσεις, ενώ στάθηκε και αρκετά άτυχος στο πέναλτι. Όπως και να έχει ο ΠΑΟΚ έχει βρει τερματοφύλακα για πολλά χρόνια.

O απολογισμός για τον ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής είναι... αρκετά σκληρός και δεν αποκλείεται να ταβάνιασε από την 2η αγωνιστική στην 4η θέση, μιας και η κορυφή είναι στο -9 και με ένα χαμένο ματς στην Τούμπα η ανατροπή πλέον φαντάζει απίθανη. Κοινώς, δεν αποκλείεται ο Λουτσέσκου να προετοιμάσει την ομάδα του με βάση τα πλέι οφ για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, όπου εκεί θα έχει όλο τον χρόνο σε σχέση με ΑΕΚ ή Ολυμπιακό που διεκδικούν και το πρωτάθλημα. Ούτως ή άλλως ξέρει και ο ίδιος πολύ καλά πως ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ τέθηκε νοκ άουτ από τον τίτλο το βράδυ της Τετάρτης.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ανιγκό με μία κίνηση έβγαλε νοκ άουτ τον Λουτσέσκου - Πρωτάθλημα… στη Λεωφόρο - Μόνος ο Πασχαλάκης!