Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι ίσως ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού, από εκείνο το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη και την αποβολή του με δύο κίτρινες κάρτες.

Αυτό το μοιραίο λάθος που έφερε και την ήττα τελικά από τους Αρκάδες, σαν να πάτησε ένα... κουμπί στον αρχηγό, ο οποίος στη συνέχεια έκανε ένα απίστευτο limit up. Ταυτόχρονα, έγινε πολύ πιο επιθετικός και δημιουργικός από τον άξονα, φτάνοντας μάλιστα σε γκολ (σ.σ. με τον Βόλο στη Λεωφόρο) και ασίστ (σ.σ. στον Μαντσίνι με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο) που έδωσαν βαθμούς στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Το θέμα με το συμβόλαιο του Κουρμπέλη παραμένει φυσικά ανοικτό, καθώς λήγει το προσεχές καλοκαίρι και ακόμα δεν έχει επεκταθεί. Είναι κοινό μυστικό ότι και ο ίδιος και το κλαμπ θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως η υπόθεση παραμονής του βρίσκεται σε καλό δρόμο και με την αύξηση που θα προταθεί στον "Κούρμπε", θα ικανοποιηθούν σε μεγάλο βαθμό οι απαιτήσεις του για να υπογράψει το νέο deal μαζί με το Τριφύλλι.

Να σημειώσουμε εδώ ότι αν όντως δώσει τα χέρια η ΠΑΕ με τον Κουρμπέλη και παραμείνει ο αρχηγός με νέο συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό, τότε το καλοκαίρι το πιθανότερο είναι να γίνει μία μόνο βασική κίνηση στη μεσσαία γραμμή. Στο απευκταίο σενάριο που ο "Κούρμπε" αποχωρούσε, τότε οι κινήσεις στον άξονα θα ήταν αυτόματα δύο. Το κύριο πλάνο πάντως είναι να πάει ο Παναθηναϊκός του χρόνου με Κουρμπέλη, Ρούμπεν, Τσέριν κι έναν ακόμα χαφ εν δυνάμει ενδεκάδας.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με το φαβορί στο πρωτάθλημα - ΑΕΚ, ΠΑΟ ή Ολυμπιακός; - Εκτός... κάδρου ο ΠΑΟΚ!