ΠΑΟΚ: Τρεις κορυφαίοι ιταλικοί σύλλογοι βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στα επίσημα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος των Playoffs θέλοντας να «τσεκάρουν» από κοντά ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε ιταλικά ΜΜΕ στο Φαληρικό γήπεδο έδωσαν το παρών μέλη του τμήματος σκάουτινγκ από την πρωταθλήτρια Ιταλίας Μίλαν, την Τορίνο αλλά και την Φιορεντίνα. Πέραν των Ιταλών στο «Καραϊσκάκης» το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε και άνθρωπος της γαλλικής Λιλ παρακολουθώντας το ντέρμπι των δύο ομάδων και σημειώνοντας αρκετά πράγματα στο… μπλοκάκι τους.

Αναφορικά με τη Μίλαν, ο Ιταλικός σύλλογος έχει βρεθεί ξανά σε ντέρμπι του Δικεφάλου καθώς όπως όπως είχατε διαβάσει μέσα από το ρεπορτάζ του SFINA.GR τον Οκτώβριο «κατάσκοποι» είχαν βρεθεί στην Νέα Φιλαδέλφεια για το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ έχοντας σε πρώτο πλάνο μεταξύ άλλων και τους Κουλιεράκη, Κοτάρσκι, ενώ σε δεύτερο χρόνο είχε υπάρξει ενδιαφέρον και για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, έχοντας στείλει στέλεχος του τμήματος σκάουτινγκ στο ντέρμπι του δευτερου γύρου με την Ένωση στην Τούμπα.

Μπορεί το ματς με τον Ολυμπιακό να μην πήγε καλά για τον Γιάννη Κωνσταντέλια και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, αλλά το ενδιαφέρον και για τους δυο είναι σημαντικό και το καλοκαίρι δεν αποκλείεται να έρθουν προτάσεις στον ΠΑΟΚ.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός και ΠΑΟ για τον... Παπαγιάννη που γυρίζει από το NBA - "Βουίζει" το ΟΑΚΑ και για Σάριτς!