Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Χόρντουρ Μάγκνουσον: Το τρομερό σκηνικό με Μάγκνουσον και οπαδό του ΠΑΟ μετά το τέλος του ντέρμπι!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-10 19:30:00

Το τρομερό σκηνικό με Μάγκνουσον και οπαδό του ΠΑΟ μετά το τέλος του ντέρμπι στη Λεωφόρο!

Το τρομερό σκηνικό με Μάγκνουσον και οπαδό του ΠΑΟ μετά το τέλος του ντέρμπι στη Λεωφόρο!

Ο Μάγκνουσον ήταν πρωταγωνιστής σ' ένα πολύ όμορφο περιστατικό μ' έναν μικρό οπαδό του Παναθηναϊκού, μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός - Χόρντουρ Μάγκνουσον: Μακράν το καλύτερό του παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έκανε απέναντι στον Ολυμπιακό ο Μάγκνουσον. Ο Ισλανδός στόπερ ήταν απροσπέλαστος στην άμυνα, ενώ και σε φάση ανάπτυξης ηρεμούσε το παιχνίδι του Τριφυλλιού, με τρόπο που μόνο ο ίδιος μπορεί να το κάνει. Κι ας μπήκε στο "αιώνιο" ντέρμπι ως αλλαγή, μετά τον τραυματισμό του Σάρλια στο 15ο λεπτό.

Ο λόγος που δεν ξεκίνησε στα τελευταία παιχνίδια ο Χόρντουρ, ήταν μία ίωση που τον ταλαιπώρησε επιστρέφοντας από την Εθνική Ισλανδίας. Με Βόλο και Άρη ο Σάρλια τα πήγε πολύ καλά, γι' αυτό ο πάντα δίκαιος Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν μπορούσε να τον βγάλει εκτός με τον Ολυμπιακό. Αυτός ήταν ο λόγος, λοιπόν, που ο Σκανδιναβός κεντρικός αμυντικός δεν βρισκόταν στην ενδεκάδα.

Πάντως, ο Χόρντουρ Μάγκνουσον ήταν πρωταγωνιστής σ' ένα πολύ όμορφο περιστατικό μετά το τέλος του ντέρμπι με τους Πειραιώτες. Συγκεκριμένα ενώ οι παίκτες κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια της Λεωφόρου, ένας νεαρός οπαδός του Παναθηναϊκού μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να ζητήσει τη φανέλα του Μάγκνουσον. Οι άνθρωποι της ασφάλειας του γηπέδου τον σταμάτησαν, όμως ο Ισλανδός στόπερ τους είπε να τον αφήσουν, έβγαλε τη φανέλα του και του την έδωσε, με τον πιτσιρικά αμέσως μετά να τον αγκαλιάζει εμφανώς χαρούμενος για το σκηνικό που έζησε!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Λεωφόρος φέρνει αλλαγές στον Ολυμπιακό - "Τέλος" Ανιγκό, απόφαση για Σωκράτη - Στην έξοδο 2 top ονόματα!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags