Άρης: Ο Άρης καλείται να λύση το αγκάθι Μήτρογλου, στον οποίο, σύμφωνα με την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, θα πρέπει άμεσα να καταβληθούν 350.000 ευρώ.
Ποσό σαφώς πολύ μεγάλο που ήταν μεγαλύτερο, αν αναλογιστεί κανείς πως από την ώρα που έφυγε ο παίκτης από την ομάδα, οι Κιτρινόμαυροι ήταν συνεπείς στις δόσεις των 50.000 ευρώ, εκτός από μία, η οποία καθυστέρησε μία εβδομάδα. Κι εκεί πάτησε η πλευρά του παίκτη και κινήθηκε νομικά.
Σε εξέλιξη βρίσκεται μία διαπραγμάτευση με τον ποδοσφαιριστή για την ώρα να δείχνει μία αδιάλλακτη στάση, πατώντας στην απόφαση του οργάνου της ΕΠΟ. Η ΠΑΕ Άρης είναι ξεκάθαρη πως το θέμα θα λυθεί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Είτε με συμφωνία για νέο διακανονισμό, είτε στην έσχατη περίπτωση με… μπράφ καταβολή του ποσού, μέσα στα χρονικά όρια που υπάρχουν.
Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως δεν θα τεθεί σε κίνδυνο το ευρωπαϊκό εισιτήριο που διεκδικεί η ομάδα, ωστόσο προφανώς πλέον και το πάθημα Μήτρογλου γίνεται… μάθημα για μελλοντικές κινήσεις.
Πηγή: sfina.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο

