Ολυμπιακός: Πρόταση στον Τζενάρο Γκατούζο σύμφωνα με τον Πρωταθλητή.

"Έλα, Γκατούζο - Πρόταση από τον Θρύλο στον Ιταλό", αναφέρει το κεντρικό πρωτοσέλιδο θέμα τού σημερινού Πρωταθλητή, που ανοίγει ξανα τον φάκελο του προπονητή και, μάλιστα, με ένα τοπ όνομα στην ευρωπαϊκή αγορά.

"Εκρηκτικός χαρακτήρας ο Τζενάρο Γκατούζο, τα ξέρω και από τον ΟΦΗ. Παίζει 4-3-3, 4-3-2-1, προφανώς είναι ο άνθρωπος που θα γίνει ένα με τους παίκτες και την ομάδα. Στη Νάπολι δεν είχε και το σούπερ μπάτζετ, βέβαια είχε φύγει μετά την αποτυχία να προκριθεί η ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ όταν στο τελευταίο παιχνίδι με την αδιάφορη Βερόνα έφερε ισοπαλία, ενώ υπήρχε όρος στο συμβόλαιό του ότι αν η ομάδα έβγαινε στην 4άδα θα έμενε. Φέτος ήταν στη Βαλενθια αλλά έφυγε μετά από λίγους μήνες έχοντας και το πρόβλημα της γλώσσας", είχε σχολιάσει λίγο καιρό πριν στο sportdog o Γιάννης Γιαννούλα, δημοσιογράφος που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στην Ιταλία.

Μπορεί να ταιριάξει στον Ολυμπιακό;

"Σίγουρα ως ιδιοσυγκρασια, ταιριάζει σίγουρα. Αν Ο Ολυμπιακός πάει στη λύση Γκατούζο ξέρει ότι θα πάρει μία έντονη προσωπικότητα που σε μια ενδεχόμενη κρίση και περίοδο, δεν θα κλείσει το στόμα του και θα πάει σε σύγκρουση. Ακόμα και στα άσχημα δεν θα κρατηθεί. Αλλά αν προσληφθεί και έχει καλά αποτελέσματα ο κόσμος θα τον λατρέψει, ταιριάζει δηλαδή στην ομάδα. Μάλιστα, όταν είχε φύγει από τη Μίλαν είχε ζητήσει όλο το ποσό της αποζημίωσης να δοθεί στους συνεργάτες του, ενώ όταν ήταν στην Πίζα που η ομάδα ήταν σε κατάσταση χρεοκοπίας, πλήρωνε τους παίκτες από την τσέπη του".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρώτο ξεσκαρτάρισμα στον Ολυμπιακό - 10 παίκτες φεύγουν μετά τον Χάμες - Top ονόματα στη μαύρη λίστα!