Άρης: Στην συνέντευξή του στους δημοσιογράφους του Άρη, ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα παραδέχθηκε ότι ένας από τους στόχους του είναι να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα.

Δηλαδή θα προσπαθήσει να φέρει στους Κιτρινόμαυρους κάποιους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Βέβαια, προφανώς και δεν αναφερόταν μόνο σε παίκτες που αγωνίζονται εντός συνόρων, αλλά και στο εξωτερικό, καθώς όπως έχει διαπιστωθεί υπάρχουν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Και ήδη σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής του Άρη έχει ξεχωρίσει κάποιους παίκτες, που υπό προϋποθέσεις, μπορεί να εξελιχθούν σε μεταγραφικοί στόχοι.

Παράλληλα, όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερο ρεπορτάζ θα γίνει και μία προσπάθεια αναδιοργάνωσης των ακαδημιών της ομάδας και «εκμετάλλευσης» του υλικού τους, μιας και ήδη υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές του Άρη στις «μικρές» εθνικές ομάδες.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, όταν μαζί με τον Θόδωρο Καρυπίδη θα καταλήξουν οριστικά στον σχεδιασμό και το πλάνο της νέας σεζόν.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διπλό "δώρο" Αγγελόπουλων σε Μπαρτζώκα - "Πάγο" σε Σλούκα από τον κόουτς λόγω... Σπανούλη! (Vid)