Αλέξης Κούγιας: Για την επιστροφή του στο "ποδοσφαιρικό του σπίτι" έκανε λόγο ο γνωστός ποινικολόγος μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, με αφορμή την συμφωνία για την εμπλοκή του στον Ηρακλή, αναφέροντας ότι είναι σίγουρος πως ο Γηραιός θα επιστρέψει στην Super League, ενώ εξέφρασε και τη βεβαιότητα ότι η ομάδα δεν θα έχει ξανά οικονομικό πρόβλημα.

«Γυρίζω στο ποδοσφαιρικό σπίτι μου. Έχω τρελαθεί να μετράω πτωχεύσεις του Ηρακλή. Ο Στράτος Ευγενίου είναι ο σωτήρας του Ηρακλή. Έκανε ένα νομικό τρικ το οποίο αγκάλιασε ο κόσμος. Είναι υγιέστατος επιχειρηματίας. Οι τρεις μας, μαζί με τον Τομ Παπαδόπουλο θα ενώσουμε τις προσωπικότητές μας.

Ο Τομ έχει δώσει 2.5 εκατ. ευρώ χωρίς να έχει πάρει τίποτα. Αυτός είναι η αιτία που αποφάσισα να αναμειχθώ. Όνειρό μου είναι όταν φύγω από τη ζωή να είμαι στον Ηρακλή και οι τρεις μας να αφήσουμε εποχή. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς δεν τίμησαν ποτέ τον Πέτρο Θεοδωρίδη. Ο Ηρακλής δεν θα αντιμετωπίσει ξανά οικονομικό πρόβλημα.

Θα τα αντιμετωπίσουμε όλα. Θα ξεκινάμε με ταμείο και όχι να ψάχνουμε να βρούμε χρήματα. Η άνοδος είναι βέβαιη. Ο Ηρακλής θα οργανωθεί. Είναι στο top 6 του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρέπει να βρει τον δρόμο του και να διεκδικεί την έξοδο στην Ευρώπη. Όχι να στοχεύει στην παραμονή στη Super League ή να είναι στα τάρταρα», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ντελ Πιέρο, το ξύλο με Σίσιτς και το...περίεργο τέλος Γκατούζο από ΟΦΗ - "Εvery day m@@@@" (Vid)