Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρελαμένος παίκτης με τον ΠΑΟΚ - Θέλει να επιστρέψει άμεσα για να δείξει τι μπορεί να κάνει
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-18 22:29:00

Τρελαμένος παίκτης με τον ΠΑΟΚ - Θέλει να επιστρέψει άμεσα για να δείξει τι μπορεί να κάνει

Sportdog Team
Τρελαμένος παίκτης με τον ΠΑΟΚ - Θέλει να επιστρέψει άμεσα για να δείξει τι μπορεί να κάνει

Ο σχεδιασμός για την επόμνεη αγωνιστική περίοδο έχει ήδη ξεκινήσει σε όλες τις ομάδες και μεταξύ αυτών και στον ΠΑΟΚ, όπου με βάση τις εισηγήσεις προπονητή και αθλητικού διευθυντή, θα πάρει τις αποφάσεις του ο Ιβάν Σαββίδης, για τις μεταγραφικές επιλογές.

ΠΑΟΚ: Ο σχεδιασμός για την επόμνεη αγωνιστική περίοδο έχει ήδη ξεκινήσει σε όλες τις ομάδες και μεταξύ αυτών και στον ΠΑΟΚ, όπου με βάση τις εισηγήσεις προπονητή και αθλητικού διευθυντή, θα πάρει τις αποφάσεις του ο Ιβάν Σαββίδης, για τις μεταγραφικές επιλογές.

Υπάρχει όμως ένας παίκτης που ανήκει στον ΠΑΟΚ και θέλει να επιστρέψει στην ομάδα για να παίξει βασικός και αυτός είναι ο Χάρης Τσιγγάρας!

Ο νεαρός μέσος έχει υποβληθεί σε εγχείρηση και μόλις προχθές επέστρεψε στην αποστολή της Τουλούζ μετά από αρκετό καιρό, λόγω της αποθεραπείας που ακολούθησε. Ήταν στην αποστολή της Τουλούζ στην εντός έδρας ήττυα (1-2) από τη Λιόν, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή του.

Το συμβόλαιο του Τσιγγάρα λήγει 30 Ιουνίου, είναι δανεικός από τον ΠΑΟΚ και ο στόχος του είναι να επιστρέψει στην ομάδα από την οποία αναδείχθηκε, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι παρά τον τραυματισμό του, στο Transfermarkt τον κοστολογούν 1,8 εκ. ευρώ!

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα... κάγκελα ο Γκαρσία με Λουτσέσκου - Το... ανακοίνωσε Σαββίδη - Κίνδυνος να "καεί" 23χρονος εξτρέμ! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags