Τα τελευταία νέα σχετικά με την κατάσταση του Κάλεντ Νάρεϊ, ο οποίος από χθες βρίσκεται στο νοσοκομείο, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Νάρεϊ από χθες το βράδυ νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της πόλης. Δεν πρόκειται για κάποιον αθλητικό ή μυϊκό τραυματισμό. Είναι κάτι παθολογικό. Είναι μία πληροφορία πως ξεκίνησε από το αναπνευστικό του, εκεί είναι η βάση του προβλήματος, και θα πρέπει να το ψάξει τι ακριβώς συμβαίνει. Τον έχουν κρατήσει στο νοσοκομείο, κάνει εξετάσεις και περιμένουμε σήμερα τα νεότερα για την κατάστασή του.

Είναι κάτι που ανησύχησε όλον τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να δουν πού ακριβώς είναι το πρόβλημα και να αντιμετωπιστεί με κάποια θεραπεία. Όταν ένας αθλητής χάνει κάποιες προπονήσεις και έχει ένα τέτοιο ζήτημα, δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στο επόμενο παιχνίδι τουλάχιστον», ανέφερε ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Κατ’ άλλα, αμφίβολος από τους βασικούς είναι ο Σάστρε. Ο Ισπανός μπακ έχει χάσει τις τελευταίες προπονήσεις με πρόβλημα στον τετρακέφαλο. Στόχος είναι να μπει και να μπει, να προετοιμαστεί. Αν χάσει κι άλλο έδαφος, δεν θα είναι διαθέσιμος ενόψει της Κυριακής. Δεξιά ο ΠΑΟΚ έχει κι άλλες λύσεις, όπως ο Λύρατζης και ο Βιεϊρίνια», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέφτουν υπογραφές στον ΠΑΟΚ - "Δένει" άσο των 10 γκολ σε 30 ματς ο Σαββίδης! (ΒΙΝΤΕΟ)