Στέφαν Σβαμπ: Σε συνέντευξη του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του έδωσε ο Αυστριακός ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε για την περίοδο που είναι στον ΠΑΟΚ, ενώ ο ίδιος έδωσε το παρών στις εξέδρες του γηπέδου της Ραπίντ Βιέννης στο μεγάλο ντέρμπι της αυστριανής πρωτεύουσας με την Αούστρια που τελείωσε με το εντυπωσιακό 3-3.

«Το συναρπαστικό ντέρμπι της Βιέννης την περασμένη Κυριακή πιθανότατα θα μείνει στη μνήμη πολλών φιλάθλων για πολύ καιρό. Οι δύο επίδοξοι αντίπαλοι Ραπίντ και Αούστρια χώρισαν σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με τελικό σκορ 3-3 – μπροστά στα μάτια του Στέφαν Σβάμπ. Ο πρώην αρχηγός της Ραπίντ Βιέννης χρησιμοποίησε το ελεύθερο Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα και ταξίδεψε στη Βιέννη με την οικογένειά του σχεδόν τρία χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση για τους «πράσινους» για να παρακολουθήσει το μεγάλο ντέρμπι.

Το συμβόλαιό του έχει διάρκεια μέχρι το 2024. Είναι αβέβαιο όμως το που θα πάει ο αριστεροπόδαρος μέσος. Σε κάθε περίπτωση, δεν θέλει να διαγράψει καμία επιλογή. Γιατί η επαφή του με με την πρώην ομάδα του, την Ραπίντ Βιέννης όπου ο Σβαμπ φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού για χρόνια, δεν έσπασε ποτέ. Ο 32χρονος θα μπορούσε «πολύ καλά να φανταστεί» την επιστροφή του στο Χούτελντορφ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας Kurier για τον Στέφαν Σβαμπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή Γκατούζο στον Ολυμπιακό - Χαφ από το κορυφαίο επίπεδο - "Αγαπημένο του παιδί"!