Γεωργία Καϊάφα: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε η Αναπληρώτρια καθηγήτρια αιματολογίας στο ΑΧΕΠΑ με εξειδίκευση στις θρομβοεμβολικές παθήσεις και μίλησε για την περίπτωση του Νάρεϊ που βρίσκεται στο νοσοκομείο.

«Μέχρι και 15% είναι σύνηθες να παρουσιάζονται τέτοια περιστατικά μετά τον κόβιντ. Βλάπτεται τον ενδοθήλιο τον αγγείων. Θα μπορούσε να αποδοθεί στον κορωνοϊό μπορεί και όχι. Θα φανεί από τις εξετάσεις που θα κάνει ο ποδοσφαιριστής. 

Σίγουρα είναι διαφορετικό να είναι ασθενής μεγάλης ηλικίας που μπορεί να έχει και άλλες νοσηρότητες, είναι καλύτερο να είναι νέος άνθρωπος που δεν έχει κάποια γνωστή βλάβη στα αγγεία του. Πρέπει να διερευνηθούν τα αίτια γιατί δεν είναι φυσιολογικό για έναν νέο άνθρωπο να παθαίνει κάτι τέτοιο. 

Το ευχάριστο είναι πως ήταν μικροθρομβώσεις και το πρόλαβαν. Δεν είναι κάτι που το κουβαλάει εφ' όρου ζωής. Παίζει ρόλο αν έχει κληρονομική προδιάθεση στις θρομβώσεις.

Σε ένα μήνα από την μέρα που συνέβη, θα πρέπει να γίνει αξονική πνευμόνων για να δουν τη συνέχεια. Αν δεν είναι απογοητευτικά τα αποτελέσματα, τότε για ένα τρίμηνο θα μείνει εκτός», είπε η Γεωργία Καϊάφα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ετοιμάζει έκπληξη ο Αλμέιδα σε Ανιγκό - Γι’ αυτό έχει πολλούς τραυματισμούς - Τον "έκοψε" η ΑΕΚ... πάει ΠΑΟ!