Για την ξαφνική απώλεια του Κάλεντ Νάρεϊ και την επόμενη «μέρα» του ΠΑΟΚ όσον αναφορά στην αντικατάσταση του, αρχής γενομένης από την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (23/04, 20:00) μίλησε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Ο ρεπόρτερ του Δικεφάλου ανέφερε ότι το πρόβλημα υγείας του Γερμανού με τις μικροθρομβώσεις σε αγγεία του πνεύμονα λόγω κορωνοϊού, δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στα έξι εναπομείναντα παιχνίδια των playoffs και άπαντες θα πρέπει να κοιτάξουν πως θα ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, ώστε να είναι έτοιμος για την νέα σεζόν.

 

Τόνισε, ότι ο Νάρεϊ είναι τεράστια απώλεια για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αφού η συνεισφορά του ήταν πολύ μεγάλη σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, κάτι που αποτυπώνεται και από τους ατομικούς αριθμούς που είχε. Όπως ανέφερε, τη θέση του αναμένεται να καλύψει κατά κύριο λόγο ο Τάισον, με βασικό ζητούμενο να είναι το πως θα ανταποκριθεί στα συνεχόμενα και δύσκολα παιχνίδια με βάση την ηλικία του (βρίσκεται στα 35 έτη).

Για τις επιστροφές και τα προβλήματα τραυματισμών, είπε πως ο Ομάρ Ελ Καντουρί μπήκε στο κανονικό πρόγραμμά και θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τους «πράσινους», ενώ ο Σάστρε δεν προπονήθηκε και είναι εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει το ντέρμπι. Τη θέση του αναμένεται να πάρουν ένας εκ των Λύρατζη και Βιεϊρίνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προβληματίζει τους γιατρούς η υπόθεση του Νάρεϊ - "Να διερευνηθούν οι αιτίες" - Τόσο καιρό εκτός