ΠΑΟΚ: Οι ενοχλήσεις στο αναπνευστικό ως απόρροια του κορονοιού θα κρατήσουν τον Κάλεντ Νάρεϊ στα πιτς για τουλάχιστον δυο εβδομάδες σε μια σημαντική απώλεια για τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν με σημαντικά και συνεχόμενα ντέρμπι ή δύσκολα παιχνίδια.

Ο Γερμανός εξτρέμ αργά το βράδυ της Τρίτης παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο αναπνευστικό και επειδή αυτές οι ενοχλήσεις δεν υποχωρούσαν εισήχθη στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε μία σειρά εξετάσεων κατά την διάρκεια του πρωινού της Τετάρτης. Αυτές οι εξετάσεις αποτύπωσαν ευρήματα που συχνά εμφανίζουν άνθρωποι που πέρασαν με ή χωρίς συμπτώματα κορονοϊό, έχοντας κάποιες μικροθρομβώσεις σε αγγεία του πνεύμονα όπως έδειξαν οι ενδελεχείς εξετάσεις που υποβλήθηκε ο 28χρονος μεσοεπιθετικός.

Βάσει του ανάλογου πρωτοκόλλου και των οδηγιών από τους γιατρούς ο Καλέντ Νάρεϊ θα απέχει από τις αθλητικές δραστηριότητες για τουλάχιστον δυο εβδομάδες και θα λάβει φαρμακευτική αγωγή μέχρι η επανεξέταση να δείξει διάλυση των θρόμβων. Το διάστημα αυτό ίσως είναι μεγαλύτερο ανάλογα και με την πορεία της κατάστασης του. Πάντως σίγουρα θα χάσει τα ματς μέχρι το τέλος της σεζόν σε οτι αφορά το πρωτάθλημα και θα φανεί αν θα προλάβει τον τελικό του Κυπέλλου, που ακόμα κανείς δεν γνωρίζει το πότε (και το που) θα γίνει!

Το… στόρι

Ο Γερμανός βρέθηκε στο νοσοκομείο λόγω ενοχλήσεων στο αναπνευστικό. Ο Νάρεϊ υποβλήθηκε σε μια σειρά εξετάσεων που αφορούν ενοχλήσεις στο αναπνευστικό, με τους Θεσσαλονικείς περίμεναν τα αποτελέσματα. Μέσα στην ημέρα έγιναν γνωστές λεπτομέρειες που αφορούν το ξαφνικό πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και σημαίνει ότι θα χάσει μίνιμουμ δυο εβδομάδες, αλλά πιθανόν και ανάλογα με το πως θα κυλίσει η διάλυση των θρόμβων, ίσως να μείνει εκτός δράσης και για ένα μεγαλύτερο διάστημα από αυτό που αρχικά ανακοινώθηκε.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κούγιας: "Είμαι Παναθηναϊκός από μικρό παιδί, αλλά θα τον… λιώσω - Θα τους πιω το αίμα"! (ΒΙΝΤΕΟ)