Χρήστος Συμεωνίδης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γενικός Γραμματέας Αστυνομικών Θεσσαλονίκης όπου και μίλησε αναφορικά με τα όσα λαμβάνουν χώρα στην πόλη και τα οπαδικά επεισόδια, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως η αστυνομία κάνει τη δουλειά της ωστόσο δεν εφαρμόζεται ο νόμος.

«Σίγουρα πρόκειται για ένα ανησυχητικό φαινόμενο, έρχονται αυτά τα οπαδικά να αναστατώσουν την κοινωνία. Η αστυνομία έχει διαλευκάνει όλες τις υποθέσεις αθλητικής βίας στη Θεσσαλονίκη και τους έχει στείλει στη δικαιοσύνη, αλλά εκεί δεν υπάρχουν αυστηρές ποινές. Χρειάζεται πρόληψη και ανησυχία στον δράστη για να μην κάνει την πράξη και να μην την επαναλάβει.

Έχουμε ταυτοποιήσει όλα τα περιστατικά, εδώ και 20 ημέρες το μοναδικό θέμα που μας απασχολεί είναι το που θα γίνει ο τελικός, μία γιορτή του ποδοσφαίρου την έχουμε αναγάγει σε πόλεμο στρατών με τον αστυνομικό στη μέση. Αυτό που διαπιστώνω με λύπη είναι ότι κανένας από τις κεφαλές του ποδοσφαίρου δεν έχει κάνει κάτι. Μόνο ο Ντέμης Νικολαΐδης το έκανε και οι φίλαθλοι τον έβαλαν στη μπούκα και τον έφαγαν

Οπαδοί ομάδων έχουν εξελέγξει δημάρχους, βουλευτές που δεν θα περνούσαν ούτε με τα πόδια έξω από το κοινοβούλιο και αποφάσιζαν για τον ελληνικό λαό επειδή έπαιξαν σε μία μεγάλη ομάδα», είπε ο Χρήστος Συμεωνίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πίρλο μαζί με Μπορίνι στον Ολυμπιακό - Γι’ αυτό έφυγε από τη Γιουβέντους - Αλλάζει όλη την επίθεση"