Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ ενόψει του σημερινού σημαντικού αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, για την 5η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν χωράνε υπολογισμοί για τον ΠΑΟΚ, μόνο αν τα αποτελέσματα άλλαζαν τα όποια δεδομένα. Δεν ήρθαν τα αποτελε΄σματα που τον έφεραν πιο πίσω. Αν απόψε καταφέρει να μειώσει αυτή την απόσταση, θα αποκτήσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον τα επόμενα παιχνίδια για οποιαδήποτε θέση.

 

Πρώτα από όλα κυνηγάει την 3η θέση, που είναι τώρα ο Ολυμπιακός, αν βολέψουν τα αποτελέσματα θα κοιτάξει τότε το ενδεχόμενο μίας άλλης καλύτερης θέσης. Μιλάμε για το φινάλε της σεζόν, μιλάμε για παιχνίδια τεράστιας πίεσης και δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει ομάδα που μπορεί να κάνει σερί νικών, όπως είναι η ομάδα και οι ανάγκες που έχει», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ήταν απρόβλεπτο αυτό που συνέβη με τον Νάρεϊ, όπως είπε ο Λουτσέσκου είναι κάτι που ήρθε ξαφνικά και πρέπει να προχωρήσουν με το συγκεκριμένο γεγονός», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόβλημα με τους διαιτητές στο ΠΑΟΚ-ΠΑΟ - Δεν έρχεται ο Γερμανός VARίστας - Ποιος Έλληνας παίρνει τη θέση του