Θεσσαλονίκη: Γνωστό στις αστυνομικές Αρχές για διάφορα περιστατικά ήταν το άτομο που συνελήφθη, μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε στο εμπορικό κέντρο »Πλατεία» της Θεσσαλονίκης και το οποίο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ethnos.gr είχε οπαδική χροιά. Όπως αναφέρουν νέες πληροφορίες για το συμβάν, το επεισόδιο φέρεται να ξεκίνησε, όταν ο συλληφθείς Γ.Μ. επιτέθηκε σε νεαρό ζευγάρι που διερχόταν από την περιοχή, ενώ πριν από τη συμπλοκή τράβηξε μαχαίρι.

Γνωστό στις αστυνομικές Αρχές για διάφορα περιστατικά ήταν το άτομο που συνελήφθη, μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε στο εμπορικό κέντρο »Πλατεία» της Θεσσαλονίκης και το οποίο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ethnos.gr είχε οπαδική χροιά. Όπως αναφέρουν νέες πληροφορίες για το συμβάν, το επεισόδιο φέρεται να ξεκίνησε, όταν ο συλληφθείς Γ.Μ. επιτέθηκε σε νεαρό ζευγάρι που διερχόταν από την περιοχή, ενώ πριν από τη συμπλοκή τράβηξε μαχαίρι.

Να σημειωθεί ότι ο συλληφθείς ήταν ένας από τους δύο δράστες του πολύ σοβαρού επεισοδίου με πυροβολισμούς που έγινε τον Ιανουάριο του 2021 και μάλιστα μεσημεριανές ώρες, σε κεντρικό σημείο της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Τότε ο Γ.Μ., μαζί με ένα ακόμα δράστη που συνελήφθη, είχαν επιτεθεί σε οπαδούς του ΠΑΟΚ, τους οποίους πυροβόλησαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα. Το συμβάν είχε προκαλέσει σοκ και αγανάκτηση στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης, αφού την ώρα που σημειώθηκε διέρχονταν ανυποψίαστοι περαστικοί από το σημείο, με αποτέλεσμα να υπάρχει πολύ σοβαρός κίνδυνος περισσότερων τραυματισμών.,

Να σημειωθεί ακόμα ότι ο συλληφθείς φέρεται ως ηγετικό στέλεχος του Συνδέσμου Φίλων Άρη «Σούπερ 3». Ο σύνδεσμος είχε απασχολήσει την επικαιρότητα πριν από λίγες μέρες, αφού σε γειτονικό από αυτόν εγκαταλελειμμένο χώρο βρέθηκαν… πολεμοφόδια. Ειδικότερα, το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης και μετά από έρευνα της αστυνομίας, παρουσία εισαγγελέα, στο συγκεκριμένο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ρόπαλα, κάποια από τα οποία ήταν συνδεδεμένα με καπνογόνα, μαχαίρια, σπαθί, δρεπάνι, κασκόλ αντίπαλων του Άρη ομάδων, κουκούλες και δύο ζυγαριές ακριβείας. Επίσης, βρέθηκε κι ένα ζευγάρι πινακίδων αυτοκινήτου, για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνα στο συγκεκριμένο χώρο μετά από απώλεια εξοπλισμού της μηχανής συναδέλφου τους, η οποία ανήκει στην Υποδιεύθυνση Καταπολέμησης της Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ethnos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το συμβόλαιο Ελ Αραμπί ζητάει ο Μπακαμπού - Deals Μαρινάκη με "κολοσσό" στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο!