Παναθηναϊκός: Με... συνταγή από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον Μάγκνουσον στην θέση του Σάρλια, που είχε τραυματιστεί στο ντέρμπι με τους Ερυθρόλευκους θα αγωνιστούν οι Πράσινοι στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική των play οff της Super League.

Με συνταγή Ολυμπιακού και μια αλλαγή ο ΠΑΟ στην Τούμπα - Αυτούς επέλεξε ο Γιοβάνοβιτς (ΦΩΤΟ)

Πιο συγκεκριμένα ο Μπρινιόλι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Σένκεφελντ και Σάντσες στην άμυνα, ενώ μπροστά τους θα βρίσκονται οι Ρούμπεν, Κουρμπέλης και Τσέριν. Στα αριστερά της επίθεσης θα βρεθεί ο Μπερνάρ, ενώ δεξιά ο Παλάσιος, με τον Σπόραρ να είναι στην κορυφή.

Η ενδεκάδα που θα έχει ο Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Σάντσες, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Κουρμπέλη, Τσέριν, Παλάσιος, Μπερνάρ, Σπόραρ.