Αλέξης Τσίπρας: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και εκτός των όσων αφορούν στο πολιτικό κομμάτι, αναφέρθηκε και στην αγάπη του για τον Παναθηναϊκό, αλλά και το... άγχος του να μην γίνουν Ολυμπιακός τα παιδιά του.

«Κάναμε κοπάνες για να δούμε στον Τάφο του Ινδού προπονήσεις και για να δούμε αγώνες ανεβαίναμε στις ταράτσα. Είμαι ένθερμος υποστηρικτής του Παναθηναϊκού, όπως και τα παιδιά μου» είπε και αποκάλυψε το... παρασκήνιο ο Αλέξης Τσίπρας.

«Έλεγα στην Μπέττυ: "Μπορείς να τα κερδίσεις όλα, αλλά ένα πράγμα δεν θα σου το επιτρέψω. Τα παιδιά να γίνουν Ολυμπιακός". Κάποια στιγμή είχαμε πάει ένα ταξίδι στην Ισπανία και είχα μαζέψει όλα τα λεφτά που είχαν απομείνει για να δούμε τον τελικό Super Cup στο Μπερναμπέου. Ρεάλ - Σεβίλλη. Έχασε η Ρεάλ με 5-2, απ' όσο θυμάμαι. Και της εξηγούσα ότι οι άνθρωποι που τρέχουν πλάγια πάνω κάτω, οι επόπτες δηλαδή, δεν είναι διακοσμητικοί, έχουν ένα ρόλο. Με ρωτούσε "το σημαιάκι γιατί το σηκώνουν αυτοί"».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η προφητεία του σοφού Γιοβάνοβιτς για ΠΑΟ - 5 μεταγραφές για τίτλο ο ΠΑΟΚ - Μόνο χειρότερα ο Ολυμπιακός

Δείτε το βίντεο: