Για υποχρέωση των παικτών του Ολυμπιακού να παλέψουν για να τερματίσουν καλά τη σεζόν με θετικά αποτελέσματα και την ίδια στιγμή να συνεχιστεί η αναζήτηση προπονητή για την καλύτερη δυνατή λύση έκανε λόγο ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
«Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να πάρει νίκες και να κοιτάξει μπροστά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ρεπόρτερ των Ερυθρολεύκων, ο οποίος αναλύοντας τα δεδομένα για την 11άδα που ενδεχομένως να παρατάξει ο Ανιγκό τόνισε ότι αναμένονται αλλαγές.
Ο Εμβιλά λογικά θα είναι εκτός, με τον Κασάμι να παίρνει τη θέση του στην αρχική 11άδα, ενώ και ο Μπίελ θα μείνει στον πάγκο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θα έρθει να κάνει επιθετικό τον Ολυμπιακό - Μεταγραφές από MLS και Αυστρία - Διάδοχος του Μπιέλσα"!