Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο τίτλος στο χέρι του ΠΑΟ και μόνο, δεν περιμένει χατίρια - Τα πάντα για να κόψουν βαθμούς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-30 22:55:00

Ο τίτλος στο χέρι του ΠΑΟ και μόνο, δεν περιμένει χατίρια - Τα πάντα για να κόψουν βαθμούς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Ο τίτλος στο χέρι του ΠΑΟ και μόνο, δεν περιμένει χατίρια - Τα πάντα για να κόψουν βαθμούς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Ο αφανής ήρωας του Τριφυλλιού και η μάχη του τίτλου. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένος για πολλούς λόγους, που δεν έχασε στη Λεωφόρο. Γράφει ο Χρήστος Δημόπουλος.

Όλη τη χρονιά που ερχόμαστε στο "Απ. Νικολαΐδης", δεν έχει υπάρξει ομάδα η οποία να δυσκόλεψε τόσο πολύ τους Πράσινους όσο η ΑΕΚ απόψε (30/4). Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η Ένωση ήταν καταιγιστική, με τον Τσούμπερ και τον Λιβάι να κάνουν αδιανόητο παιχνίδι και κυριολεκτικά... να μην κόβονται.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός ανέβηκε κάπως, προσπάθησε να αντιδράσει και σε ένα βαθμό το κατάφερε, κατά κύριο λόγο περιορίζοντας την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. Φάσεις για γκολ δεν βρήκε ποτέ βέβαια, με την ισοπαλία πάντως να του κάνει. Και του κάνει, ακριβώς γιατί οριστικά πια το Τριφύλλι έχει την ισοβαθμία με την ΑΕΚ. Και αυτό μόνο αμελητέο δεν είναι, όταν απομένουν μόλις τρεις "στροφές" μέχρι το φινάλε. Ένα φινάλε που, όπως αναμενόταν, θα είναι επικό και ψυχοφθόρο για τους δύο διεκδικητές.

Το πρωτάθλημα είναι πλέον στο χέρι του Παναθηναϊκού και μόνο, αφού αν η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κάνει το 3/3 με ΠΑΟΚ (εντός), Ολυμπιακό (εκτός) και Άρη (εντός), είναι και μαθηματικά πρωταθλήτρια Ελλάδας μετά από 13 χρόνια! Δεύτερο δεδομένο, η μαθηματική εξασφάλιση του Champions Legaue. Ένα βαθμό ήθελε γι' αυτό το Τριφύλλι, τον πήρε και συνεχίζει για το μεγάλο του στόχο που είναι φυσικά μπροστά.

Επειδή από εδώ και στο εξής θα γίνει μπόλικη κουβέντα για τα ματς που ακολουθούν, ένα πράγμα να θυμάστε. Οι Πράσινοι δεν περιμένουν, ούτε και θα πάρουν χατίρια από κανέναν. Για να κατακτήσουν τον τίτλο θα πρέπει να "ματώσουν" τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές που απομένουν. Και ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και ο Ολυμπιακός στο Φάληρο, θα κάνουν τα πάντα για να κόψουν το δρόμο του Τριφυλλιού. Το επισημαίνουμε αυτό, γιατί προετοιμαστείτε να ακούσετε πολλά τις επόμενες ημέρες...

Υ.Γ. Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ο αφανής ήρωας στη μάχη του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα. Συγκλονιστικός ο Ιταλός. Ξανά.

Υ.Γ1. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς άνοιξε το ροτέισον περισσότερο από κάθε άλλη φορά, βάζοντας ακόμα και τον Τσόκαϊ νωρίς. Όμως και ο Αλβανός μέσος και ο Κλεϊνχέισλερ του έδωσαν πράγματα. Εδώ που φτάσαμε, κανείς δεν (μπορεί να) περισσεύει.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Βαρούχας... δικαιώνει Παναθηναϊκό - "Κόκκινη στην ΑΕΚ" - Τι είπε για το χτύπημα Μπερνάρ σε Ρότα (Vid) 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags