Μλάντεν Φορτούλα: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ και μίλησε για τις εμφανίσεις του Κοτάρσκι, σχολίασε την επιθυμία του να μείνει ο Κροάτης στην Τούμπα, ενώ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός «αυτοκτόνησε» και ο Δικέφαλος του Βορρά έχει αρχίσει και συνέρχεται.

Για τον Κοτάρσκι: «Ο Κοτάρσκι είναι φοβερός, έκανε ένα πολύ ωραίο αγώνα και κάνει γενικά εξαιρετική χρονιά. Είναι μόλις 23 ετών, είναι μετρημένος για την ηλικία του. Είναι γρήγορος, παίζει και με τα δύο πόδια, ήρεμος για την ηλικία του. Η φυσική του παρουσία κάτω από τα δοκάρια είναι σαν να βλέπεις έναν 30άρη. Πιστεύει πολύ στον εαυτό του, όσο περνάνε τα χρόνια θα γίνει ακόμη καλύτερος. Σαν το παλιό κόκκινο κρασί. Εχει ουσία στο παιχνίδι του και δεν βλέπω κανένα λάθος με βάση την ηλικία του».

Για το αν πρέπει να μείνει στην Τούμπα: «Ξέρω τον μάνατζερ του Κοτάρσκι, αν ήμουν στον ΠΑΟΚ θα προσπαθούσα να τον κρατήσω τουλάχιστον 3-4 χρόνια. Γνωρίζοντας τον μάνατζέρ του, φοβάμαι πως θα φύγει μπορεί και το καλοκαίρι. Για μένα πρέπει να μείνει στον ΠΑΟΚ, να πάρει εμπειρίες και να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ εκείνον. Αν η ομάδα θέλει να κάνει πρωταθλητισμό θα πρέπει να κρατήσει το μεγαλύτερο κομμάτι του κορμού. Για μένα πρέπει να μείνουν οι νέοι, όπως ο Κωνσταντέλιας. Ακούω πως μπορεί να πωληθεί. Για μένα δεν πρέπει να υπάρχει ούτε το μπορεί. Πρέπει να μείνει στην Τούμπα».

Για τη μάχη του τίτλου: «Νομίζω πως ο Παναθηναϊκός αυτοκτόνησε και πρέπει να κερδίσει μέσα στον Ολυμπιακό. Θα είναι δύσκολο παρά τις άδειες κερκίδες. Νομίζω πως η ΑΕΚ θα περάσει από τον Αρη».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ αρχίζει και συνέρχεται, το δεύτερο ημίχρονο με τον Αρη και το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ, είναι τα δύο καλύτερα με τον Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ», είπε ο Μλάντεν Φορτούλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρόταση ΠΑΟ σε Καμπάτσο είναι τέτοια που ούτε η Ρεάλ μπορεί να την φτάσει - Ποιο το τελικό... εμπόδιο!