Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Φακούντο Καμπάτσο: Η πρόταση ΠΑΟ σε Καμπάτσο είναι τέτοια που ούτε η Ρεάλ μπορεί να την φτάσει - Ποιο το τελικό... εμπόδιο!
Μπάσκετ
| 2023-05-04 17:31:00

Η πρόταση ΠΑΟ σε Καμπάτσο είναι τέτοια που ούτε η Ρεάλ μπορεί να την φτάσει - Ποιο το τελικό... εμπόδιο!

Το Τριφύλλι του έδωσε μία οικονομική προσφορά, στα επίπεδα της οποίας δεν μπορεί να φτάσει καμία άλλη ομάδα στην Ευρώπη. Το Sportdog μεταφέρει το ρεπορτάζ.

Μετά την οριστική απόκτηση του ΟΑΚΑ για τα επόμενα 49 χρόνια, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε το σύνθημα για την επόμενη ημέρα στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, γράφοντας συγκεκριμένα τα εξής:

"Επειδή η θέση του Παναθηναϊκού δεν είναι στις τελευταίες θέσεις στην Ευρώπη αλλά ούτε και η δεύτερη στην Ελλάδα. 

Επειδή πλέον θα έχουμε δικό μας γήπεδο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε δυνατότητα επένδυσης για την αναβάθμιση της συνολικής οικογενειακής εμπειρίας στους χώρους του γηπέδου, για τους φιλάθλους μας. 
Επειδή η Ευρωλίγκα έχει δείξει κάποια δείγματα αλλαγής προς την σωστή κατεύθυνση μετά την αλλαγή της επί σειρά ετών αποτυχημένης διοίκησής της και την έλευση μίας διοίκησης που έχει στόχο την πραγματική ανάπτυξη του προϊόντος.

Επειδή μόνο κρατώντας ψηλά την ομάδα και ελκυστικό το πρoϊόν, μπορεί να βρεθούν επενδυτές, συνεπενδυτές για την ομάδα. 
Επειδή όσο λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια...

Αλλά κυρίως επειδή το αίμα νερό δεν γίνεται...

Η ομάδα θα ενισχυθεί σε τέτοιο βαθμό που με την βοήθεια του Θεού, θα δώσει την δυνατότητα σε όλους μας να πανηγυρίζουμε νταμπλ όπως στο πρόσφατο παρελθόν και τρεμπλ όπως στο λίγο πιο μακρινό παρελθόν. 

ΥΓ. Όποιος θέλει είναι μαζί μας και όποιος μπορεί απέναντι...".

Το κομμάτι των πιθανών συμπαικτών του Γιαννακόπουλου θα το δούμε στο προσεχές μέλλον. Αυτό το οποίο έχει πιο άμεση σημασία, όμως, είναι η δημιουργία μίας ομάδας που θα επιστρέψει από του χρόνου κιόλας στην κορυφή. Σίγουρα δηλαδή στην Ελλάδα και (μίνιμουμ) στην 8άδα της Euroleague, με βλέψεις για Final-4. Γι' αυτό, άλλωστε, ο Γιαννακόπουλος έδωσε τα "κλειδιά" στον Εργκίν Αταμάν. Έχοντας ήδη κλείσει τους Λούκα Βιλντόζα, Κώστα Αντετοκούνμπο και σύντομα τον Ιωάννη Παπαπέτρου, είναι κοινό μυστικό πως οι Πράσινοι έχουν κάνει το απόλυτο all in για την υπογραφή του Φακούντο Καμπάτσο. Το Sportdog ωστόσο είναι εδώ, για να δώσει περισσότερες πληροφορίες πάνω στο θέμα.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, δεν έχει καταθέσει απλώς μία καλή πρόταση στον Αργεντινό γκαρντ. Του έχει δώσει μία οικονομική προσφορά, στα επίπεδα της οποίας δεν μπορεί να φτάσει καμία άλλη ομάδα στην Ευρώπη. Ούτε ακόμα και η Ρεάλ Μαδρίτης, που φαντάζει φαβορί για άλλους λόγους. Όχι δηλαδή για το οικονομικό. Ο Καμπάτσο έχει κολακευτεί μάλιστα και από την πρόταση και από την προσέγγιση που του έχει κάνει ο Παναθηναϊκός, με τον Αταμάν να μπορεί κι αυτός να παίξει καθοριστικό ρόλο με κάποια απευθείας συνομιλία του, προσεχώς, με τον παίκτη.

Πάντως επειδή η προσφορά του Εξάστερου είναι μεγάλη, ενώ ταυτόχρονα και η Ρεάλ στο μυαλό του είναι πάντα δυνατή επιλογή (εδώ παίζει ρόλο κι η προτίμηση της γυναίκας του για Μαδρίτη σε σχέση με την Αθήνα), η υπόθεση Καμπάτσο δεν πρόκειται να τελειώσει τόσο σύντομα, όσο θα ήθελαν ιδανικά οι άνθρωποι του Τριφυλλιού.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιαννακόπουλος: "Βήματα ο Σλούκας - Με δάσκαλο τον Κιλλ Μπιλ και Αναστόπουλο..." (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags