Facebook Pixel Super League: Υποβιβάστηκε ο Λεβαδειακός, τελικός παραμονής στο Ιωνικός-Λαμία - Η βαθμολογία των πλέι άουτ (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-06 22:23:00

Υποβιβάστηκε ο Λεβαδειακός, τελικός παραμονής στο Ιωνικός-Λαμία - Η βαθμολογία των πλέι άουτ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Υποβιβάστηκε ο Λεβαδειακός, τελικός παραμονής στο Ιωνικός-Λαμία - Η βαθμολογία των πλέι άουτ (ΦΩΤΟ)

Οι Βοιωτοί έπεσαν στην Super League 2 μετά το 1-1 στη Λαμία και πλέον το τελευταίο ματς ανάμεσα στους Φθιώτες και τον Ιωνικό θα κρίνει το ποια ομάδα θα ακολουθήσει τον Λεβαδειακό στην δεύτερη κατηγορία.

Σε θρίλερ εξελίχτηκε η 6η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League, καθώς ο Λεβαδειακός κρατούσε "χρυσή" νίκη μέχρι το 93', όμως ο Τόσιτς ισοφάρισε για την Λαμία σε εκείνο το σημείο και έριξε τους Βοιωτούς και μαθηματικά στην Super League 2.

Μετά το 2-2 και του Ιωνικού μέσα στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ, το παιχνίδι ανάμεσα στους Νικαιώτες και την Λαμία στη Νεάπολη την τελευταία αγωνιστική θα κρίνει τον δεύτερο που θα υποβιβαστεί, με την ομάδα της Νίκαιας να ψάχνει μόνο νίκη για να σωθεί, ενώ οι Φθιώτες βολεύονται και με ισοπαλία.

Μαθηματικά την κατηγορία έσωσε και ο ΠΑΣ με το 1-0 επί του Αστέρα, αλλά και ο Παναιτωλικός παρά την ήττα από τον Ατρόμητο με 2-0.

Αναλυτικά η βαθμολογία των πλέι-άουτ της Super League μετά το τέλος της 6ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

* Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο τελευταίες θέσεις των πλέι-άουτ, θα υποβιβαστού στην Super League 2.

Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

- Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).

- Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).

- Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην Κανονική Περίοδο του Πρωταθλήματος.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (7η)

Σάββατο 13 Μαΐου 2023

20:00: Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος

20:00: Ιωνικός - Λαμία

20:00: Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα

20:00: Παναιτωλικός - ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίσημο: Μόλις το ανακοίνωσε η SL - Τότε θα γίνει η 9η αγωνιστική - Ερωτηματικά για τα 17 κρούσματα του ΠΑΟ!

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags