Η μεσαία γραμμή είναι χώρος που θα υπάρξει ανανέωση, με τους Ερυθρόλευκους να καλούνται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις. Η πιο σημαντική, είναι στο τι θα αποφασίσουν να κάνουν με τον Γιαν Εμβιλά.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τον Περσικό Κόλπο, το ενδιαφέρον για τον Εμβιλά είναι έντονο και δεν είναι λίγοι αυτοί που εκτιμούν, ότι ο Γάλλος χαφ δύσκολα θα αρνηθεί το ηγεμονικό συμβόλαιο που σκοπεύουν να του προσφέρουν οι Άραβες.

Προς το παρόν δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι με απόλυτη βεβαιότητα για το μέλλον του Εμβιλά στον Ολυμπιακό, με τη "ζυγαριά" πάντως να γέρνει περισσότερο προς την αποχώρηση, παρά προς την παραμονή του στου Ρέντη.

Όλα τα παραπάνω, ωστόσο, θα ξεκαθαρίσουν περί τα μέσα Μαΐου. Περίοδος που αναμένεται να έχει κλείσει και ο επόμενος προπονητής των Πειραιωτών. Για την ώρα είναι αλήθεια, ότι συγκεκριμένη ομάδα από την Αραβία σκοπεύει να του προσφέρει "γη και ύδωρ" για να τον πείσει να μετακομίσει στον Περσικό κόλπο τη νέα σεζόν, φτάνοντας σε χρήματα που δεν πρόκειται καν να τα πλησιάσουν οι Ερυθρόλευκοι.