Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Διαφώνησαν" Βαρούχας, Σπάθας, Κουτσιαύτης για το… πέναλτι του ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη - Δείτε τη φάση! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-09 02:00:00

"Διαφώνησαν" Βαρούχας, Σπάθας, Κουτσιαύτης για το… πέναλτι του ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη - Δείτε τη φάση! (Vid)

Sportdog Team
"Διαφώνησαν" Βαρούχας, Σπάθας, Κουτσιαύτης για το… πέναλτι του ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη - Δείτε τη φάση! (Vid)

Οι Πράσινοι έχουν σοβαρά παράπονα για μία φάση που θα μπορούσε να είχε αλλάξει τον φετινό πρωταθλητή...

Τις φάσεις του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ανέλυσε στην εκπομπή «Τotal Football» του OPEN o Αριστομένης Κουτσιαύτης, λέγοντας πως έπρεπε να πάρει πέναλτι το Τριφύλλι στη φάση του Ντόη με τον Σπόραρ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης στην εκπομπή του OPEN, «Total Football»: «Έχει τιμηθεί πολλές φορές ο Φέλιξ Μπριχ αλλά και αυτός έχει κάνει λάθη στο αποψινό ματς. Σε ένα φάουλ του Σωκράτη στον Σπόραρ θα έπρεπε να πάρει κίτρινη ο παίκτης του Ολυμπιακού. Είναι μια επικινδυνη διεκδίκηση. 

Μία διεκδίκηση στη μεγαλη περιοχή. Ο Σπόραρ βρίσκει τη μπάλα και στη συνέχεια ο Ντόη τον βρίσκει στη γάμπα. Ο Ντόη δεν φαίνεται να έχει βρει τη μπάλα. Ο VAR θα έπρεπε να τον καλέσει να εξετάσει τη φάση για πέναλτι. Μπορεί να έχει δει κάποιο άλλο ριπλέι ο VAR. Είναι παράβαση πέναλτι. Mπορεί να υπάρχει κάλυψη για να μην κάνει λάθη ο διαιτητής. Η κόκκινη που δόθηκε στον Ραμόν, ο παίκτης του Ολυμπιακού πατάει τον Σάρλια, είναι μία βίαιη διαγωγή, σωστή απόφαση η κόκκινη κάρτα.»

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Βαρούχας διαφώνησε με τον Αριστομένη Κουτσιαύτη για την επίμαχη φάση με Σπόραρ και Ντόη. Συγκεκριμένα τόνισε ότι δεν υφίσταται παράβαση για πέναλτι επειδή δεν υπάρχει επαφή χαμηλά μεταξύ των δύο παικτών, όπως υποστήριξε. Κατά τα άλλα, ανέλυσε πως ο Σπόραρ θα έπρεπε να δει κίτρινη κάρτα για το μαρκάρισμα που προκάλεσε τον τραυματισμό του Παπασταθόπουλου, ενώ συμφώνησε με την απόφαση για απευθείας κόκκινη κάρτα του Ραμόν στις καθυστερήσεις, τονίζοντας ότι πρώτα κλώτσησε και έπειτα πάτησε τον Σάρλια.

Ανάλογη άποψη ότι δεν είναι πέναλτι, κατέθεσε στο MEGA και ο Ηλίας Σπάθας, όπως θα δείτε παρακάτω στο ΒΙΝΤΕΟ:

Δείτε τη φάση στο 2.26'':


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τώρα έρχονται τα χειρότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο - Δεκανίκια, μεθυσμένους διαιτητές και τεχνάσματα η ΑΕΚ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags