Για την αγωνιστική εικόνα και την απόδοση των παικτών του Άρη στον αγώνα με την ΑΕΚ, την θετική παρουσία του Ρουπ που... πάει για παραμονή στη Θεσσαλονίκη και για το πειθαρχικό παράπτωμα του Νταμπό που δείχνει το έλλειμα επαγγελματισμού στη φετινή ομάδα, μίλησε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των Κίτρινων μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, αναφέρθηκε ότι η ομάδα του Τόλη Τερζή στο ματς με την ΑΕΚ, εμφάνισε στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» το γνωστό πρόβλημα να διασπάσει και να δημιουργήσει απέναντι σε οργανωμένη άμυνα, ενώ όταν είχε συνθήκες transition ήταν απειλητικός. Έτσι, όταν στο δεύτερο μέρος η Ένωση έδωσε τη μπάλα στον Άρη αντιμετώπισε πολλά προβλήματα και στις δυο πλευρές του γηπέδου.

Παρ' όλα αυτά, τόνισε πως ο Λούκας Ρουπ στα 90 λεπτά που αγωνίστηκε μετά από πολύ καιρό ήταν εξαιρετικός και άπαντες στη διοίκηση του Άρη είναι θετικοί για την παραμονή του και αναμένονται εξελίξεις επί του ζητήματος το επόμενο διάστημα. Μάλιστα, είπε πως ο Γερμανός μαζί με τους Μπράμπετς, Κουέστα, Μαζικού και Νταρίντα αναμένονται να αποτελέσουν τον κορμό για την επόμενη σεζόν.

Τέλος, για το πειθαρχικό παράπτωμα του Μπράιαν Νταμπό, ο ρεπόρτερ των Κίτρινων δεν προχώρησε σε περαιτέρω λεπτομέρειες, σχολιάζοντας πως φέτος ο Άρης είχε τεράστιο έλλειμα επαγγελματισμού και αυτό φάνηκε και στην απόδοση της ομάδας καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τώρα έρχονται τα χειρότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο - Δεκανίκια, μεθυσμένους διαιτητές και τεχνάσματα η ΑΕΚ