Άνχελ Λόπεθ: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ισπανός τεχνικός αναφέροντας αρχικά ότι σχολιάζει στο ραδιόφωνο της Marca τα παιχνίδια της La Liga και περιμένει την ευκαιρία για να επιστρέψω στους πάγκους.

Σχετικά με το ποια ομάδα του έκανε εντύπωση φέτος πλην της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης: «Η Σοσιεδάδ είναι ομάδα πάρα πολύ καλή με την μπάλα στα πόδια, θα την δείτε και του χρόνου στο Champion League. Είναι το παράδειγμα ομάδας μαζί με τη Βιγιαρεάλ που δεν είναι μεγάλα ονόματα και έχουν την ποδοσφαιρική φιλοσοφία να παράξουν κάτι τόσο όμορφο».

Για τον ΠΑΟΚ και τον Άρη: «Το κλειδί είναι μία λέξη: σταθερότητα. Ο Άρης άλλαξε πολλές φορές προπονητή και είναι δύσκολο να υπάρξει έτσι ανάπτυξη. Πρέπει να αλλάξει νοοτροπία και να αποκτήσει σταθερότητα, να πάρει έναν προπονητή που θα του δώσει υποστήριξη και όλα μπορεί να γίνουν. Ο ΠΑΟΚ με τον Λουτσέσκου πήρε το πρωτάθλημα πριν 3-4 χρόνια αλλά είναι μακριά από τους δυο πρώτους, κάτι που δεν περίμενα. Πρέπει να ξεκαθαρίσει το μυαλό και να υπάρξει ανανέωση για να επιστρέψει στη διεκδίκηση του Πρωταθλήματος», είπε ο Άνχελ Λόπεθ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πασίγνωστος προπονητής στο Γ. Καραϊσκάκης - Είδε από κοντά τον Ολυμπιακό - Έχει μεγάλη πρόταση!