Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Ας είμαστε σοβαροί με το... πέναλτι - Φάουλ κάνει ο Σπόραρ - Ο χειρότερος Παναθηναϊκός που έχω δει"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-09 15:26:00

"Ας είμαστε σοβαροί με το... πέναλτι - Φάουλ κάνει ο Σπόραρ - Ο χειρότερος Παναθηναϊκός που έχω δει"!

του Νίκου Στεργίου
"Ας είμαστε σοβαροί με το... πέναλτι - Φάουλ κάνει ο Σπόραρ - Ο χειρότερος Παναθηναϊκός που έχω δει"!

Τι συνέβη στην επίμαχη φάση στο Γ. Καραϊσκάκης και η αντίδραση που ποτέ δεν ήρθε από τους Πράσινους στο Φάληρο...

Δύο φάσεις που συζητήθηκαν, στα δύο παιχνίδια που έκριναν τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή, δηλαδή στο Άρης-ΑΕΚ αλλά και στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, σχολίασε μέσω του sportdog ο Σωτήρης Βοργιάς.

Η πρώτη αφορά το πέναλτι που κέρδισε ο Άρης και άνοιξε το σκορ, αλλά ο Φωτιάς το υπέδειξε μετά το VAR, ενώ η δεύτερη είναι εκείνη που διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός για πέναλτι του Ντόη πάνω στον Σπόραρ.

Ακόμα, ο πρώην διεθνής διαιτητής και καθηγητής Διαιτησίας, αναφέρθηκε στη εικόνα τού Παναθηναϊκού στο ντέρμπι του Φαλήρου αλλά στο γεγονός ότι η ΑΕΚ έπαιξε την καλύτερη μπάλα και δίκαια παίρνει το πρωτάθλημα.

"Σωστό το πέναλτι του Φωτιά - Αμυντικό φάουλ του Σπόραρ - Να είμαστε σοβαροί"

"Το έδειξε το VAR και σωστά έπραξε ο Φωτιάς, στο πέναλτι υπέρ του Άρη. Στην αρχή δίστασε να το δώσει, μπορεί να μην το είδε, να αμφέβαλλε. Αλλα για αυτό υπάρχει το VAR", σχολίασε ο Σ. Βοργιάς

Το πέναλτι στη φάση Σπόραρ-Ντόη;

"Να είμαστε σοβαροί, αν δίναμε κι αυτά πέναλτι δεν θα έχουμε σοβαρότητα. Πήγε ο Σπόραρ και έπεσε πάνω στον Ντόη, πώς θα το δώσουν; Καθαρή φάση, ο Σπόραρ έπεσε πάνω στον Ντόη, καλύτερα αμυντικό φάουλ να έδινε παρά πέναλτι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολούμαστε τόσο με αυτή τη φάση".

 

"Κλάταρε ο Παναθηναϊκός - Ο χειρότερος που έχω δει - Δίκαια το πρωτάθλημα η ΑΕΚ"

Θα μπορούσε να είχε αλλάξει το σκορ στο παιχνίδι.

"Τι να αλλάξει, μπορούσε να αλλάξει τίποτα αυτός ο Παναθηναϊκός; Έπρεπε να πάει όλη η αγωνιστική πίσω, αν υπήρχε κορονοϊός. Σε 24 ώρες που του έδωσαν αναβολή, ο Γιοβάνοβιτς είχε 16 παίκτες με κορωνοϊό. Έχεις κομμάρες, δεν αισθάνεσαι καλά, τι μπάλα να παίξεις αν έχεις κορωνοϊό; Δεν μπορείς. Για εμένα ίσως να ήταν και ο χειρότερος Παναθηναϊκός που έχω δει. Ο Ολυμπιακός έπαιξε το παιχνίδι του, προσεκτικά, ούτε δυνατά, ούτε αντιαθλητικά. Χωρίς φιλάθλους και με τέτοια ησυχία, αν έχεις ομάδα κάνεις αποτέλεσμα. Δυστυχώς ο Παναθηναϊκός κλάταρε. Ο κορωνοϊός, τα πολλά παιχνίδια, δεν ξέρω τι ήταν".

Πρωτάθλημα ήταν δίκαιο;

"Έτσι όπως εξελίχθηκε και με βάση τα ματς που είδαμε, είμαστε σίγουροι ότι η ΑΕΚ έπαιξε καλή μπάλα. Για εμένα δίκαια παίρνει το πρωτάθλημα. Η τρίτη θέση θα παιχτεί στο τελευταίο ματς".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι δύο λόγοι που έχασε ένα δικό του πρωτάθλημα ο ΠΑΟ - Έκαναν αντι-Ολυμπιακό αγώνα και δεν έβλεπαν την ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags