Πάμπλο Γκαρσία: Σε μια κρίσιμη καμπή τής καριέρας του ως προπονητής βρίσκεται ο Ουρουγουανός, καθώς στα 46 του χρόνια βλέπει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ να τελειώνει σε λίγο καιρό.

Προοπτική για να βρεθεί στην πρώτη ομάδα δεν υπάρχει άμεσα, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαίρει της εμπιστοσύνης τού Ιβάν Σαββίδη - Εμπιστοσύνη που αναμένεται να αναπλαισιωθεί προς το θετικό αν η ομάδα κερδίσει το Κύπελλο.

Πρόσφατα ο Π. Γκαρσία, σε δηλώσεις στην πατρίδα του, είχε σχολιάσει: "Είμαι στη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ. Το συμβόλαιό μας ολοκληρώνεται και θα δούμε τι είναι καλύτερο να γίνει. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε ευκαιρία. Έχουμε τη φιλοδοξία να βρεθούμε στο τιμόνι μίας πρώτης ομάδας. Αισθάνομαι άνετα στο ρόλο του προπονητή". Κάτι που δείχνει τη διάθεσή του να εργαστεί, ξανά, ως πρώτος προπονητής άμεσα. Όταν, μάλιστα, το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

Πριν από αρκετό καιρό είχε "παίξει" το σενάριο για να βρεθεί στον πάγκο της Οσασούνα, δηλαδή της ομάδας που έκανε καριέρα στην Ισπανία και πήρε μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πάμπλο θέλει πολύ να επιστρέψει μια μέρα εκεί, αλλά από τον  ΠΑΟΚ β΄ να πάρει "μεταγραφή" σε ομάδα της La Liga που, μάλιστα, διανύει καλή σεζόν φέτος, είναι κάπως δύσκολο.

Τι μένει; Για την ώρα η εγχώρια πρόκληση, που ακούει στο όνομα Αστέρας Τρίπολης! Γιατί το sportdog έμαθε από έγκυρη πηγή στη Θεσσαλονίκη ότι η ομάδα τής Αρκαδίας τον έχει προσεγγίσει και του έχει προτείνει να είναι ο προπονητής της νέας αγωνιστική περίοδο.

Μπορεί ο Πάμπλο Γκαρσία να αποδεχτεί αυτή την πρόταση; Εμείς θα ξαναγράψουμε τα δεδομένα: Για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο δεν φαίνεται να υπάρχει προοπτική στον ΠΑΟΚ, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Λέτε να το τολμήσει με την Τρίπολη; Μια φορά στον Δικέφαλο όταν πήρε την ευκαιρία, στην πρώτη ομάδα, τα πήγε εξαιρετικά. Και μπορεί να φέρει παίκτες από τη Λατινική Αμερική και την Ισπανία στους Αρκάδες, κάτι που οι Θεσσαλονικείς δεν εκμεταλλεύτηκαν ποτέ... 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πακέτο" Πάλμα-Μανδάς σε ομάδα Big 4 - "Πάγο" Ιβάν για Ιωαννίδη - Οι επόμενοι που υπογράφουν στην ΑΕΚ!