Facebook Pixel Μίμης Δομάζος: "Βόμβες" από Δομάζο - "Ούτε κλωτσιά στο Ολυμπιακός - ΠΑΟ - Σαν φιλικό παιχνίδι - Να έβαζαν την Κ19"
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-11 19:43:00

"Βόμβες" από Δομάζο - "Ούτε κλωτσιά στο Ολυμπιακός - ΠΑΟ - Σαν φιλικό παιχνίδι - Να έβαζαν την Κ19"

Sportdog Team
"Βόμβες" από Δομάζο - "Ούτε κλωτσιά στο Ολυμπιακός - ΠΑΟ - Σαν φιλικό παιχνίδι -  Να έβαζαν την Κ19"

"Φωτιές" έβαλε με δηλώσεις του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής σχετικά με τα όσα συνέβησαν πριν και κατά τη διάρκεια του ντέρμπι των Πράσινων με τους Ερυθρόλευκους.

Μίμης Δομάζος: Συνέντευξη στο ΦΩΣ έδωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού σχετικά με το ντέρμπι των Πράσινων με τον Ολυμπιακό, που έκρινε και τον τίτλο, με τα όσα είπε σίγουρα να βάζουν... φωτιές στο σκηνικό της χώρας.

Εσύ περίμενες ότι θα το χτυπούσε ο Ολυμπιακός το ματς;

«Σαν φιλικό παιχνίδι ήταν. Έχω παίξει και έχω δει δεκάδες ντέρμπι «αιωνίων». Δεν έπεσε μια κλοτσιά, δεν έβλεπες δύναμη, ούτε από τους μεν ούτε από τους δε. Και από ευκαιρίες, τι είδαμε… Ήταν Παναθηναϊκός αυτός; Ήταν Ολυμπιακός αυτός; Να σοβαρευτούμε… Και είπανε μετά τη δικαιολογία ότι ήταν άρρωστοι. Τότε γιατί έπαιξαν; Μία μέρα μετά γιατί δέχτηκαν να παίξουν; Όλοι έχουμε περάσει κορονοϊό και ξέρουμε. Αν είναι άρρωστοι οι παίκτες, δεν τους βάζεις να παίξουν. Ό,τι δικαιολογία λες μετά, δεν πιάνει η δικαιολογία αυτή. Ας απειλούσε ότι θα κατεβάσει την Κ19».

Αν ο Παναθηναϊκός ήταν σε παρόμοια θέση με τον Ολυμπιακό, θα καθόσουν να χάσεις;

«Όχι, όχι, αυτά που έλεγαν ήταν του καφενείου. Θα ήταν ντροπή για την Ιστορία του Ολυμπιακού να κάτσει να χάσει από τον Παναθηναϊκό. Αυτές οι ομάδες έχουν μεγάλη Ιστορία. Το άκουγα κι εγώ και έλεγα «ρε παιδιά, τάβλι να παίξουν ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό θα σκοτωθούν»

Άδικα το παίρνει η ΑΕΚ;

«Η ΑΕΚ το πήρε, όταν βγεις πρωταθλητής, το παίρνεις δίκαια. Έπαιξε ωραία μπάλα. Και ο Παναθηναϊκός είχε παίξει καλά. Κάποιος θα έβγαινε πρωταθλητής. Αυτός που θα έβγαινε πρώτος, θα έβγαινε δίκαια», είπε ο Μίμης Δομάζος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Προπονητής που θα αλλάξει τον Ολυμπιακό - Γρήγορο ποδόσφαιρο με πίεση" - Από τη λίστα της ΑΕΚ... στο Λιμάνι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags