Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: "Σκάει" τεράστια συμφωνία Σαββίδη - Αλλάζει ξανά την ιστορία του ΠΑΟΚ - Μεταγραφή 60 εκατομμυρίων!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-12 22:31:00

"Σκάει" τεράστια συμφωνία Σαββίδη - Αλλάζει ξανά την ιστορία του ΠΑΟΚ - Μεταγραφή 60 εκατομμυρίων!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Σκάει" τεράστια συμφωνία Σαββίδη - Αλλάζει ξανά την ιστορία του ΠΑΟΚ - Μεταγραφή 60 εκατομμυρίων!

"Βουίζει" η Θεσσαλονίκη για τις επαφές με κορυφαία ομάδα της Ευρώπης. Στον Δικέφαλο θα προσπαθήσουν το φετινό καλοκαίρι να κλείσουν μία μεγάλη πώληση και να αλλάξουν τα δεδομένα του συλλόγου...
 

ΠΑΟΚ: Στον αστερισμό τού Γιάννη Κωνσταντέλια κινούνται όλοι φέτος στον Δικέφαλο, καθώς μπορεί η ομάδα να έμεινε τελικά μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά μπορούν να υπερηφανεύονται ότι καθιέρωσαν στην 11άδα τον νεαρό άσο - Όπως και τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Το ρεπορτάζ από τη Γερμανία συνδέει το όνομα του νεαρού άσου με την Ντόρτμουντ, όπως είχε συμβεί πριν από περίπου έναν μήνα και με την Λειψία, καθώς ο νεαρός άσος τού Δικέφαλου βρίσκεται στη λίστα τους και, πιθανότατα, να τους απασχολήσει στο άμεσο μέλλον. 

Η φετινή σεζόν του, άλλωστε, με 34 συμμετοχές, 3 γκολ και 6 ασίστ δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη από μια ομάδα που γνωρίζει πώς να παίρνει ποδοσφαιριστές σε νεαρή ηλικία και να τους. Την ώρα, μάλιστα, που ειλημμένη θεωρείται η συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ - Άρα οι Γερμανοί ψάχνουν για νεαρό και ταλαντούχο παίκτη που θα τους ενισχύσει μεσοεπιθετικά.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Ανέστη Ζαχαράκη, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στη Γερμανία, για να δούμε κατά πόσο θα ήταν εφικτή μια τέτοια μετακίνηση αγωνιστικά αλλά και οικονομικά.

"Τον αγοράζουν 20 εκατ. και τον πουλάνε 60 - Να μείνει 1-2 χρόνια στον ΠΑΟΚ για να ψηθεί"

"Η Ντόρτμουντ είναι ομάδα που αξιοποιεί τέτοια ταλέντα και θα μπορούσε να του δώσουν την ευκαιρία, η Ντόρτμουντ έτσι κι αλλιώς έχει πολύ καλούς παίκτες. Αν θεωρούν ότι υπάρχει παίκτης που μπορούν να τον πάρουν με 20 εκατ. ευρώ και να τον πουλήσουν μετά από 2-3 χρόνια με 60 εκατ, ευρώ, θα το κάνουν. Πρέπει να πιστέψουν ότι μπορούν να τον πουλήσουν, αποκλείεται να πάνε στράφι τα λεφτά που έδωσαν", είπε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος.

Μπορεί να παίξει, τώρα, στη Γερμανία ο Κωνσταντέλιας;

"Δε νομίζω ότι είναι ακόμα έτοιμος αλλά έχει τα φόντα για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Αν ψηθεί ακόμα για 1-2 χρόνια στον ΠΑΟΚ, μπορεί ενδεχομένως να αντεπεξέλθει".

"Ένταση, σταθερότητα, υψηλότερο ρυθμό - Δεν υπάρχουν λεωφορεία στην άμυνα - Εκεί ταιριάζει"

Τι χρειάζεται να αλλάξει για να είναι στη Γερμανία;

"Θέλει μεγαλύτερη ένταση, σταθερότητα, χρειάζεται να παίζει με πιο υψηλούς ρυθμούς, γιατί γενικά είναι πολύ πάνω σε σχέση με την Ελλάδα. Εκεί οι αντίπαλοι βέβαια δεν στήνουν λεωφορεία μπροστά από την άμυνα, αλλά είναι όλα σε μεγαλύτερη ένταση".

Πού θα ταίριαζε περισσότερο;

"Η Ντόρτμουντ δουλεύει πολύ με νέα παιδιά, είναι ομάδα που αν μπει ένας παίκτης 20 ετών που αξίζει, θα δώσει τα λεφτά και θα επενδύσει πάνω του. Η Ντόρτμουντ είναι κλασσικό τέτοιο παράδειγμα, άρα ε αυτή την έννοια, ναι, της ταιριάζει".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπογράφει τα επόμενα 24ωρα ο Πάλμα - Mεγάλη πρόταση, αποφασίζει ο Καρυπίδής - "Ντου" από ελληνική ομάδα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags