Facebook Pixel Λουίς Πάλμα: Υπογράφει τα επόμενα 24ωρα ο Πάλμα - Ήρθε μεγάλη πρόταση, αποφασίζει ο Καρυπίδής - "Ντου" από ελληνική ομάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-12 14:03:00

Υπογράφει τα επόμενα 24ωρα ο Πάλμα - Mεγάλη πρόταση, αποφασίζει ο Καρυπίδής - "Ντου" από ελληνική ομάδα

του Λάζαρου Γεωργίδη

Τα εκατομμύρια που θέλουν οι Θεσσαλονικείς και το πρώτο "όχι". Ποιος σύλλογος... πολιορκεί τις τελευταίες ώρες τον άσο από την Ονδούρα, τα χρήματα πο θέλουν στον Άρη για να τον δώσουν και το ενδιαφέρουν από σύλλογο της Super League.

Σε σήριαλ έχει εξελιχθεί τελευταίο διάστημα το ποδοσφαιρικό μέλλον του Λουίς Πάλμα, καθώς είναι γεγονός ότι διανύει εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Άρη - Σε 35 ματς έχει πετύχει 13 γκολ και 8 ασίστ!

Ο 23χρονος άσος είχε έρθει από την Ντεπορτίβο Βίντα με μόλις 300.000 ευρώ (ο Άρης απέκτησε το 70% των δικαιωμάτων του), αλλά τώρα ο Θοδωρής Καρυπίδης φαίνεται ότι ζητάει 4 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του, κυρίως από ομάδες του εξωτερικού, χρήματα που μέχρι πρότινος δεν είχε βρει και για αυτό όπως σας αποκάλυψε ο Ευάγγελος Μίχος στο sportdog.gr, εάν μείνει στην Ελλάδα θα… παίξει πολύ δυνατά και η υποψηφιότητα της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι Θεσσαλονικείς είχαν πριν από λίγες στα χέρια τους πρόταση των 2,2 εκατ. ευρώ που έφτασε στην πόρτα τους από την Ρέιντζερς και, σε πρώτη φάση, την απέρριψαν.

Αυτό που συζητιέται στη Θεσσαλονίκη είναι ότι αν οι Σκωτσέζοι ανέβουν στα 3 εκατ. ευρώ (πάνω-κάτω όσα είχαν δώσει το περασμένο καλοκαίρι και στον ΠΑΟκ για τον Αντόνιο Τσόλακ), τότε μπορεί ο Καρυπίδης να συμφωνήσει και να τον δώσει, αφού μοιάζει απίθανο πρόταση ελληνικής ομάδας να πλησιάσει σε αυτά τα χρήματα. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως η υπόθεση προχωράει και δεν αποκλείεται να υπάρχουν εξελίξεις άμεσα, ίσως τα επόμενα 24ωρα!

Σε κάθε περίπτωση ο Λουίς Πάλμα είναι ένα μικρό σεντούκι θησαυρού στα χέρια του Καρυπίδη, που πλήρωσε ελάχιστα για να τον φέρει στην Ελλάδα Και τώρα ετοιμάζεται να τον παραχωρήσει με μίνιμουμ τα 3 ή 4 εκατ. ευρώ...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έφερε κρυφά προπονητή Ελλάδα ο Ολυμπιακός - Είναι… Λουτσέσκου, όχι Αλμέιδα - 3 εκατ. ζήτησε ο Μοντέλα! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags