Facebook Pixel Δημήτρης Κουρμπέλης: Μήνυμα με νόημα από τον Κουρμπέλη για τη νέα σεζόν - Ατάκα για τον κόσμο του Παναθηναϊκού (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-15 18:17:00

Μήνυμα με νόημα από τον Κουρμπέλη για τη νέα σεζόν - Ατάκα για τον κόσμο του Παναθηναϊκού (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Μήνυμα με νόημα από τον Κουρμπέλη για τη νέα σεζόν - Ατάκα για τον κόσμο του Παναθηναϊκού (ΦΩΤΟ)

Η σεζόν των Πρασίνων ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην κατακτά το πρωτάθλημα, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να στέλνει το δικό του μήνυμα ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Δημήτρης Κουρμπέλης: Το δικό αρχηγικό μήνυμα μετά το τέλος της φετινής χρονιάς και ενόψει της επόμενης έστειλε μέσω ανάρτησης στα social media ο αρχηγός του Παναθηναϊκού που στάθηκε στην εξέλιξη που υπήρξε στο εσωτερικό της ομάδας, ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξή του.

«Μια ακόμα χρονιά έφτασε στο τέλος της με την ομάδα να εξελίσσεται και να βρίσκεται στο σωστό δρόμο! Όλοι είμαστε στεναχωρημένοι με την απώλεια του πρωταθλήματος αλλά και περήφανοι για την πορεία και την προσπάθεια αυτής της ομάδας! Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο της ομάδας που ήταν πάντα εκεί για εμάς», είπε ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέχρι 25 εκατ. η ΑΕΚ από Ευρώπη, σίγουρα 10 - "Διαφωνία" Αλμέιδα-Μελισσανίδη για Έλληνα - Πωλήθηκε ο πρώτος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags