Κώστας Πάταρας: Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Κώστας Πετρωτός στον αέρα του Metropolis 95,5 και της εκπομπής Τρίτο Ημίχρονο υπάρχει σοβαρή σκέψη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να προχωρήσουν στη λύση της συνεργασίας τους με τον Γιάννη Κάργα και με αυτή την αφορμή, μίλησε στο κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς.

«Ο Γιάννης γεννήθηκε και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά μέχρι τα 15 του στο Κιλκίς και στην ομάδα του Αλέξανδρου. Όλοι βλέπαμε τι παιδί ήταν και χαρήκαμε πολύ για την εξέλιξη που είχε στην καριέρα του και κατάφερε να βρεθεί σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. 

Ήταν μια αναγνώριση της πορείας του και της προσπάθειας που κατέβαλε όλα αυτά τα χρόνια. Ο Κάργας είναι ένας αγωνιστής, ένα σεμνό και αξιόλογο παιδί και πολύ καλός ποδοσφαιριστής. 

Θεωρώ στο ματς με την ΑΕΚ από υπερβολικό ζήλο και πάθος έκανε αυτή την ενέργεια στον παίκτη της ΑΕΚ και αποβλήθηκε. Απείχε από κάποια παιχνίδια και ήθελε να αποδείξει ότι αξίζει να πάρει παραπάνω ευκαιρίες. Μην ξεχνάμε ότι στο προηγούμενο ματς ήταν από τους κορυφαίους. 

Από την αναμέτρηση στην OPAP ARENA και μετά είναι πεσμένος ψυχολογικά και είναι δύσκολο για τον ίδιο να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ. Αισθάνεται αδικημένος και η εκτίμησή μου είναι ότι δεν του δόθηκε η ίδια στήριξη και εμπιστοσύνη σε με άλλους παίκτες του Δικεφάλου. 

Δεν έχω πληροφορηθεί που θα καταλήξει η ιστορία Κάργα-ΠΑΟΚ δικιά μου όμως επιθυμία είναι παραμείνει στον ΠΑΟΚ. Αξίζει μια θέση στην ομάδα. Αν όχι βασικός, τουλάχιστον να αποτελεί μέλος της ομάδας. 

Για το μαρκάρισμα που λέτε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ έχουμε δει παγκοσμίως να γίνονται χειρότερα και εσκεμμένα από άλλους ποδοσφαιριστές και δεν είχαν αυτή την εξέλιξη. Επαναλαμβάνω ο Κάργας είναι ένα παιδί συναισθηματικό που έχει περάσει πολλά στη ζωή του και ότι πέτυχε το πέτυχε με την αξία του», είπε ο Κώστας Πάταρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αιχμάλωτος Μελισσανίδης, φοβικός Αλμέιδα - Το ψάχνει ο Μαρινάκης - Μίκρυνε ο ΠΑΟΚ, δεν γυρίζει ο Σαββίδης"