Παναγιώτης Κερμανίδης: Για το αν θα παραμείνει ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και τη νέα σεζόν στον ΠΑΟΚ, μίλησε στο Metropolis 95,5, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο Μπίσεσβαρ μπορεί να χειροκρότησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ, αλλά δεν τον αποχαιρέτησε».

«Οι γιοι του Μπίσεσβαρ είναι μικροί ηλικιακά, είναι συνεπείς στις προπονήσεις και από εκεί και πέρα θα δείξει η πορεία τους μέχρι που μπορεί να φτάσουν. Δεν έχουν το στυλ του πατέρα τους, όμως αυτό που κάνουν, το κάνουν γεμάτο όρεξη και αγάπη και αυτό είναι το πιο σημαντικό. 

Ο πατέρας τους είναι πολύ κοντά και παρακολουθεί συνεχώς τις προπονήσεις τους και πραγματικά το ζει. Του ζήτησα προσωπικά να μας κάνει προπόνηση και είναι θετικός ο ίδιος σε αυτό. 

 Δεν ξέρω αν θα παίζει και του χρόνου ποδόσφαιρο ο Ντιέγκο, αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι έχει πολύ αγάπη για το ποδόσφαιρο και βλέπω ότι θέλει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο. Αισθάνεται ότι μπορεί να προσφέρει στο ποδόσφαιρο. Δεν νομίζω να σταματήσει. 

Είδατε όλοι ότι ο Μπίσεσβαρ μπορεί να χειροκρότησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ, αλλά δεν τον αποχαιρέτησε. Είναι έτοιμος να προσφέρει στον ΠΑΟΚ και δεν έχει τελειώσει από την ομάδα. Όλα είναι πιθανά. Έχουμε παραδείγματα από τα προηγούμενα χρόνια με άλλους παίκτες. Ας περιμένουμε λίγο. Αυτή τη στιγμή είναι παίκτης του ΠΑΟΚ», είπε ο Παναγιώτης Κερμανίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αιχμάλωτος Μελισσανίδης, φοβικός Αλμέιδα - Το ψάχνει ο Μαρινάκης - Μίκρυνε ο ΠΑΟΚ, δεν γυρίζει ο Σαββίδης"