Με τα… μούτρα στην απόκτηση πρωτοκλασάτων παικτών που θα ενισχύσουν την μεσαία γραμμή άμεσα έχουν πέσει στον Παναθηναϊκό, όπως σημείωσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, προκειμένου να καλυφθούν και φέτος στον απόλυτο βαθμό τα «θέλω» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έστω κι αν απαιτηθεί οικονομική υπέρβαση από πλευράς διοίκησης.

«Είμαστε σε αναμονή για να δούμε ποιες και πότε θα είναι οι πρώτες μεταγραφές του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι. Ο μηχανισμός δουλεύει στο φουλ. Ο στόχος είναι δύσκολα υλοποιήσιμος αλλά απαραίτητος, να έχουν έρθει δηλαδή τουλάχιστον δύο-τρεις, ή ακόμα και τέσσερις κομβικοί παίκτες στην ομάδα μέχρι τις 20 Ιουνίου. Όλο το βάρος έχει πέσει στη μεσαία γραμμή, αυτό είναι και το σωστό.

Είναι σημαντικό να δούμε τι θα γίνει και με τον Γκάνεα, σε ένα λεπτό ζήτημα. Αν ο Ρουμάνος δεν είναι έτοιμος, ο Παναθηναϊκός ούτε προετοιμασία δεν θα μπορεί να κάνει έχοντας μόνο τον Χουάνκαρ στα αριστερά μπακ. Οπότε ίσως αυτό να καθορίσει άμεσα ενδεχόμενη απόκτηση και παίκτη εκεί, η κατάσταση του Γκάνεα θα το κρίνει. Η διάθεση της διοίκησης δείχνει ότι θα ικανοποιηθούν όλα τα θέλω του προπονητή και στις περιπτώσεις που κρίνει ο Γιοβάνοβιτς ότι πρέπει να γίνουν υπερβάσεις, θα γίνουν», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επανέλαβε ότι παραμένει πιθανή η επιστροφή του Ζέκα στο Τριφύλλι, σε μια κίνηση που γίνεται περισσότερο για τα αποδυτήρια, αλλά θα μπορέσει να βοηθήσει και αγωνιστικά, αν είναι υγιής, ενώ θα έχει και μελλοντική… χροιά με την ανάληψη πόστου στην ομάδα.

Ερωτηθείς για τον Λινγκρ, ο Αθανασίου τόνισε ότι ο Τσέχος μέσος της Σλάβια Πράγας είναι μια από τις περιπτώσεις που αρέσουν στον Παναθηναϊκό αλλά δεν είναι ο μόνος, έχοντας το πλεονέκτημα ότι μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις ενώ για προχωρήσει η περίπτωσή του θα πρέπει να δαπανηθεί ένα μεγάλο ποσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βέτο" Ιβάν για τις μεταγραφές - Ανεβάζει το μπάτζετ ο Αλαφούζος με… Αλεξανδρόπουλο - Έκπληξη Βέρμπιτς!