Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ιβάν Γιοβάνοβιτς: "Βέτο" Γιοβάνοβιτς για μεταγραφές - Ανεβάζει το μπάτζετ ο Αλαφούζος με… Αλεξανδρόπουλο - Έκπληξη Βέρμπιτς!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-18 12:35:00

"Βέτο" Ιβάν για τις μεταγραφές - Ανεβάζει το μπάτζετ ο Αλαφούζος με… Αλεξανδρόπουλο - Έκπληξη Βέρμπιτς!

Οι αποφάσεις του κόουτς και η νέα μεγάλη πώληση! Στα social media υπάρχουν κάποιοι (λίγοι ευτυχώς) που φαντάζονται καρατομήσεις και μεγάλες αλλαγές στο Τριφύλλι. Δεν ξέρουν μάλλον τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς...

Στο Sportdog αναλύσαμε τους βασικούς άξονες του επικείμενου μεταγραφικού σχεδιασμού στον Παναθηναϊκό (διαβάστε αναλυτικά εδώ), με στόπερ, μπακ, χαφ, εξτρέμ να είναι θέσεις στις οποίες οι Πράσινοι θα αποκτήσουν τουλάχιστον από έναν παίκτη. Μιλάμε για ποδοσφαιριστές εν δυνάμει ενδεκάδας, που θα έρθουν για να ενδυναμώσουν τον ήδη υπάρχοντα κορμό. Όχι για να τον καταργήσουν όμως.

Στα social media υπάρχουν κάποιοι (λίγοι ευτυχώς) που φαντάζονται καρατομήσεις και μεγάλες αλλαγές. Δεν ξέρουν μάλλον τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός δεν είναι από τους προπονητές που... αδειάζουν τους παίκτες του, πόσο μάλλον όταν μαζί τους έκανε φέτος την απόλυτη υπέρβαση με τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος μέχρι το τέλος.

Τι θέλουμε να πούμε δηλαδή καθαρά; Ότι ο νέος Παναθηναϊκός θα ενισχυθεί ναι, θα έχει μεγαλύτερο μπάτζετ ναι, αλλά οι μεταγραφές θα αφορούν συμπλήρωση του ρόστερ που ήδη υπάρχει. Αν δεν γίνει κάποια καλή πώληση που και φέτος είναι στόχος (όπως πέρσι π.χ. με Αλεξανδρόπουλο), δεν θα έπρεπε να αποκλείαμε ακόμα και το να μην υπάρχουν αποχωρήσεις, παρά μόνο προσθήκες. Το σενάριο να πει ο Ιβάν "δεν θέλω τον χ, δεν θέλω τον ψ", πολύ απλά φαντάζει από δύσκολο έως απίθανο. Βέβαια, πάντα μπορεί να έρθει μία δυνατή πρόταση αγοράς για κάποιον αθλητή και τότε, η ΠΑΕ θα κρίνει αν η προσφορά που έλαβε αξίζει τη συναίνεσή της.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του Τριφυλλιού για τη νέα σεζόν, είναι ο προπονητής του που θα τον έχει για τρίτη χρονιά, με έναν κορμό στο ρόστερ του σταθερό. Αν ο Παναθηναϊκός άρχιζε να... κόβει μαζικά ποδοσφαιριστές που φέτος για διαφορετικούς λόγους υπο-απέδωσαν, τότε θα έχει χάσει αυτόματα ένα συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του.

Μην ξεχνάτε ότι ακόμη και παιδιά όπως ο Βέρμπιτς ή ο Μπερνάρ, θα κάνουν φέτος κανονικά προετοιμασία με την ομάδα και θα έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν προς το (πολύ) καλύτερο το πρόσωπό τους. Ειδικά ο Σλοβένος...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φτιάχνει "παλάτι" ο Γιαννακόπουλος και κυνηγάει βόμβα με Πάντερ - Κοντά και σε δύο κορυφαίους Έλληνες!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags