Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φτιάχνει "παλάτι" ο Γιαννακόπουλος και ψάχνει βόμβα με Πάντερ - Κοντά και σε δύο κορυφαίους Έλληνες
Μπάσκετ
| 2023-05-16 22:55:00

Φτιάχνει "παλάτι" ο Γιαννακόπουλος και κυνηγάει βόμβα με Πάντερ - Κοντά και σε δύο κορυφαίους Έλληνες!

του Pick n' Scroll

Μήνυμα σε όλη την Ευρώπη και νέα εποχή για το Τριφύλλι. Ο ηγέτης του μπασκετικού Παναθηναϊκού έκανε δικό του το ΟΑΚΑ και πλέον ετοιμάζεται για μία μεγάλη επένδυση στο ρόστερ. Οι παίκτες που θέλει από την Παρτιζάν, ο NBAer και ο ελληνικός κορμός.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το ΟΑΚΑ στα χέρια του και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι περήφανος για το επίτευγμα του. Κάτι απόλυτα λογικό, αφού ήταν μία δύσκολη απόπειρα, τα εμπόδια ήταν πάρα πολλά, ο ίδιος, όμως, δεν λύγισε για μία ακόμη φορά και εξασφάλισε ένα από τα παλάτια τις Ελλάδας για 49 χρόνια για την ομάδα του. Οι επόμενες κινήσεις για την διαμόρφωση του κλειστού των ολυμπιακών εγκαταστάσεων θα γίνουν γνωστές από τον Ιούνιο πλέον, αλλά η είδηση αυτή κάνει τον γύρο της Ευρώπης και σίγουρα παίζει τον ρόλο της ακόμη και στα μεταγραφικά θέματα.

Και αυτό γιατί όλοι πλέον βλέπουν ότι αλλάζει όλος ο Παναθηναϊκός. Κάτι, που έγινε έντονο και με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Εργκίν Αταμάν.

Ο κόσμος της ομάδας από την πλευρά του περιμένει μεγάλες μεταγραφές και ήδη έχει κλείσει μία εξ αυτών (Βιλντόζα). Η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή, καθώς ο εξάστερος έχει βάλει στο στόχαστρό του πολύ μεγάλα ονόματα. Ανάμεσα σε αυτά είναι και ο Κέβιν Πάντερ, ο οποίος είναι από τα μεγαλύτερα «πιστόλια» της Ευρώπης. Πρόκειται για τρομερό σκόρερ, που στα 30 του πλέον είναι και στην πιο ώριμη φάση της καριέρας του.

Ο Παναθηναϊκός έχει σημαδέψει την Παρτίζαν, αφού θέλει εδώ και καιρό και τον Ματίας Λεζόρ, που κι αυτός εντυπωσιάζει μέσα στα καλάθια. Δεν είναι εύκολες υποθέσεις, όπως δεν είναι και του Καμπάτσο, που ακόμη δεν έχει τελειώσει οριστικά, αν και όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στην Ρεάλ.

Αυτός, που κερδίζει έδαφος για να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ είναι ένας ακόμη παίκτης της Παρτίζαν, ο Ιωάννης Παπαπέτρου, αν και η υπόθεσή του ίσως εξαρτηθεί από το τι θα γίνει με τον Γιώργο Παπαγιάννη. Πεποίθηση των «πρασίνων» είναι ότι ο Παπαγιάννης θα μείνει, αν και δεν είναι θέμα, που θα τελειώσει μέσα στον Μάιο.

Ο Παναθηναϊκός, όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, έχει το μυαλό του και στο ΝΒΑ, κυρίως για να βρει έναν σπουδαίο πλέι-μέικερ, στην περίπτωση που τελειώσει οριστικά και αρνητικά του Καμπάτσο. Ακούγεται μάλιστα ότι έχει ήδη κυκλώσει ένα πολύ καλό όνομα, χωρίς, όμως, να έχει γνωστό κάτι παραπάνω.

Ο Παναθηναϊκός θέλει στην ουσία έναν Λάρκιν, έναν παίκτη, που να του κάνει την διαφορά με το καλημέρα. Δεν είναι εύκολο να τον βρει, αλλά στα ατού του είναι ότι έχει βγει στην αγορά με πολύ γεμάτες τις τσέπες του.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Άκυρο" Αταμάν σε Μιλουτίνοφ, θέλει σέντερ που... οργιάζει στη Euroleague - Πρώην του ΠΑΟ για πάγκο Εφές!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags